Intel Pentium Dual Core E2200 tabanlı sisteme yükseltme

Yani gerekirse 2 gb ramde eklerim .

Dostum kendini yabancı dizilere ve filmler vur. 2 ay sabredeceksin. Sonra rahata varacaksın. Bütçene o parayı eklersen GTX 760 yerine GTX 770 alacaksın bunu da unutma.

Hepinizin sistemler süper her oyunu oynuyorsunuz ben sadece videolarını izliyorum .

1-2 ay sonra seninde olacak ? Hem hepimizin süper değil. Az çok bizimde bütçemiz vardı kendimize göre topladık. Daha iyi olan arkadaşlarda var fakat onların oynadığı oyunları bizde oynayabiliyoruz en azından. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

İstediğin cevabı vereyim de rahatla o zaman.
Git ikinci el E5600 al. R7 240 al. 1 GB da RAM al. 2 ay sonra da duvara asarsın.

Ha bu arada E4600'lı var bende de. BF4 falan yağ gibi akıyor.

Saolun hepnize teşekkürler çare sabretmek gibi geliyo son sorum güç kaynağım r7 240'ı kaldırırmı ? Belki bi tanıdıktan beleşe alırım.

Çözünürlük kaç senin ? Sadece LoL içinse R7 240 ' a bile gerek kalmaz.

İstediğincevabı vereyim de rahatla o zaman.
Git ikinci el E5600 al. R7 240 al. 1 GB da RAM al. 2 ay sonra da duvara asarsın.

Ha bu arada E4600'lı var bende de. BF4 falan yağ gibi akıyor.
Benim kardeşimde var bu sistemi ona veririm multi falan atarız , işlerini giderirler beni rahatsız etmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…