marink07 Kilopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #41 Silinen üye dedi: Çözünürlük kaç senin ? Sadece LoL içinse R7 240 ' a bile gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Yok ya LoL oynamıyacağım 1280x768 monitör . Haklısın bizim gibiler yüzünden LoL Türkiye serveri rezilleşiyo . Silinen üye dedi: PSU kaldırır, işlemci darboğaz yapar. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım . Çok teşekkür ederim . Silinen üye dedi: İstediğin cevabı vereyim de rahatla o zaman. Git ikinci el E5600 al. R7 240 al. 1 GB da RAM al. 2 ay sonra da duvara asarsın. Ha bu arada E4600'lı var bende de. BF4 falan yağ gibi akıyor. Genişletmek için tıkla... E4600'lı sisteminin ekran kartı ne ? Demekki 3 yıl önce böyle bir insanmışım. Merak edenler için, hala sistem toplayamadım. Son düzenleme: 7 Eylül 2018
Silinen üye dedi: Çözünürlük kaç senin ? Sadece LoL içinse R7 240 ' a bile gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Yok ya LoL oynamıyacağım 1280x768 monitör . Haklısın bizim gibiler yüzünden LoL Türkiye serveri rezilleşiyo . Silinen üye dedi: PSU kaldırır, işlemci darboğaz yapar. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım . Çok teşekkür ederim . Silinen üye dedi: İstediğin cevabı vereyim de rahatla o zaman. Git ikinci el E5600 al. R7 240 al. 1 GB da RAM al. 2 ay sonra da duvara asarsın. Ha bu arada E4600'lı var bende de. BF4 falan yağ gibi akıyor. Genişletmek için tıkla... E4600'lı sisteminin ekran kartı ne ? Demekki 3 yıl önce böyle bir insanmışım. Merak edenler için, hala sistem toplayamadım.