Öncelikle özür dileyerek başlıyorum konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Eğer gerçekten yanlış yere açtıysam bunu değerli technopat üyeleri bana uygun bir dille ifade etmenizi rica ediyorum.
Şimdi asıl soruna gelmek gerekirse yukarıda da belirttiğim gibi belirtilen işlemciye sahibim ve bu işlemci altında Hackintosh kurmak istiyorum ancak sistemim AMD olupda verbose mod komutunu girdiğim halde stuck oluyor boot (Restart olmuyor ve takılı kalıyor).
Hemen değerli technopat üyeleri yok o işlemciye olmaz felan demeyin. Çünkü bu işlemciden daha kötü bu vereceğim Youtube linkinde Pentium 4'e adam yükleme yapıyor...
Sistem özelikleri nedir? Core2 Duo işlemci şart, Sizdeki Pentium ve videoda Snow Leopard 10.6 kurulumu yapıyor. 10.6 çok eskidi, Tavsiyem Mavericks veya Yosemite denemeniz. Sistem özelliklerini detaylı olarak belirtin, uyumsuz bileşenler olabilir.
@Serhan ERKANLI Sisteminin Donanımlarının Tamamını Paylaşsan Daha iyi olur.Sadece işlemciyle olmuyor. Anakart,İşlemci,Ekran Kartı, En önemlisi Anakart Modeli ve Ekran Kartı Modelinide Belirtirsen Sana Yardımcı olabilirim.