B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2013 #1 Merhaba arkadaşlar, evdeki eski sistemime Mac OS X Mavericks yüklemiştim ama çok yavaştı, ses'i ve interneti çalıştıramamıştım. Bu sistem için bana hangi Mac sürümümü önerirsiniz? Bu arada Dual Boot yapacağım, yani Windows 8 + Mac olacak. Sistemim : İntel Pentium Dual CPU E2200 1GB DDR2 RAM Windows 8 32 Bit İntel G31/33
Merhaba arkadaşlar, evdeki eski sistemime Mac OS X Mavericks yüklemiştim ama çok yavaştı, ses'i ve interneti çalıştıramamıştım. Bu sistem için bana hangi Mac sürümümü önerirsiniz? Bu arada Dual Boot yapacağım, yani Windows 8 + Mac olacak. Sistemim : İntel Pentium Dual CPU E2200 1GB DDR2 RAM Windows 8 32 Bit İntel G31/33
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 31 Aralık 2013 #2 Mavericks dene ama işlemci Pentium ise şansız biraz zor.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Mavericks dene ama işlemci Pentium ise şansız biraz zor. Genişletmek için tıkla... Zaten kurmuştum Mavericks, ama dediğim gibi çok yavaş çalışıyordu. Ses çalışmıyordu ve internetede bağlanamıyordum. - - - Güncellendi - - - Hocam şuan Mavericks 10.9.1 indiriyorum. Birde onu deniyeyim. Umarım ses ve internet sürücülerini bulabiliriz.
Recep Baltaş dedi: Mavericks dene ama işlemci Pentium ise şansız biraz zor. Genişletmek için tıkla... Zaten kurmuştum Mavericks, ama dediğim gibi çok yavaş çalışıyordu. Ses çalışmıyordu ve internetede bağlanamıyordum. - - - Güncellendi - - - Hocam şuan Mavericks 10.9.1 indiriyorum. Birde onu deniyeyim. Umarım ses ve internet sürücülerini bulabiliriz.
F furkan6206 Hectopat Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #4 Recep Baltaş dedi: Mavericks dene ama işlemci Pentium ise şansız biraz zor. Genişletmek için tıkla... benimki 2gb ram nvdia geforce 8400 (1gb) intei pentium dual core e2200 2.20 ghz şans yokmu
Recep Baltaş dedi: Mavericks dene ama işlemci Pentium ise şansız biraz zor. Genişletmek için tıkla... benimki 2gb ram nvdia geforce 8400 (1gb) intei pentium dual core e2200 2.20 ghz şans yokmu