onur181 Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 3 9 Şubat 2014 #1 MAC kurmak istiyorum sistemim yeterli mi, yeterli ise hangisini kurmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2014
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 9 Şubat 2014 #2 İşlemci konusunda emin değilim fakat sistemin diğer bileşenleri uyumlu. Anakartı da belirtin.
onur181 Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 3 9 Şubat 2014 #3 Burak Alkan dedi: İşlemci konusunda emin değilim fakat sistemin diğer bileşenleri uyumlu. Anakartı da belirtin. Genişletmek için tıkla... Bende işlemci konusunda emin olmadığım için sormak istedim. Ankart bilgileri de bu: - - - Güncellendi - - - MAC kurmak istiyorum sistemim yeterli mi, yeterli ise hangisini kurmalıyım? Bilen yokmu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2014
Burak Alkan dedi: İşlemci konusunda emin değilim fakat sistemin diğer bileşenleri uyumlu. Anakartı da belirtin. Genişletmek için tıkla... Bende işlemci konusunda emin olmadığım için sormak istedim. Ankart bilgileri de bu: - - - Güncellendi - - - MAC kurmak istiyorum sistemim yeterli mi, yeterli ise hangisini kurmalıyım? Bilen yokmu?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Şubat 2014 #4 Aynı soruyu 50 defa sorunca sihirli bir çubuk kurlum yapmıyor. Deneyip göreceksin. Monutain Lion kuran var o anakarta (G41D3+) . her şeyi başkasından bekleme. Denemeye başla da bi sen hele.
Aynı soruyu 50 defa sorunca sihirli bir çubuk kurlum yapmıyor. Deneyip göreceksin. Monutain Lion kuran var o anakarta (G41D3+) . her şeyi başkasından bekleme. Denemeye başla da bi sen hele.