Sistemim ülke sınırlarındaki en kötü sistem olabilir sanırım aşağıda paylaşacağım şekilde.
Daha öncesinde evime yıldırım çakması sonucunda güzelim orta düzeydeki sistemimin anakart, işlemci, PSU ve RAM'lere elveda demiştim. Babam geçen 2019 Ocak ayında bilgisayarcıya 200 TL'ye bunları değişebildiğin kadar değiş demiş. Adamsa bu parçaları takmıştı. Sizden istediğim 500 TL bütçe ile bu sistemi ne kadar yükseltebilirim? 2. ele girişmek pek istemiyorum. İnternet üzerinden satın alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Core 2 Duo E6600 2.40/4M/1066 İşlemci Sorunsuz en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Core 2 Duo E6600 2.40/4M/1066 İşlemci Sorunsuz incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Core 2 Duo E6600 2.40/4M/1066 İşlemci Sorunsuz en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Core 2 Duo E6600 2.40/4M/1066 İşlemci Sorunsuz incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Ekran kartı idare ediyor beni gibime geliyo aslında. Sadece işlemci ve ram takviyesi olur mu? LoL'ü hafiften kasarak oynuyorum en düşükte 720P'de. İşlemciyi yükseltme imkanımız var mı? Anakart masrafı çok çıkarmadan.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.