mwstafa06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 RAM 3GB 677Mhz SSD veya HDD modeli SAMSUNG HDD Ekran kartı ATI RADEON HD 2400 PRO Anakart ECS G31T-M7 İşlemci Pentium E5200 Elimde yedekten bu sistem var ve ben bir değişiklik olsun diye macOS kurmak istedim ama USB ile denediğimde macOS boot etmiyor. Direkt Windows 7ye boot ediyor. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2023
Elimde yedekten bu sistem var ve ben bir değişiklik olsun diye macOS kurmak istedim ama USB ile denediğimde macOS boot etmiyor. Direkt Windows 7ye boot ediyor. Yardım edebilecek var mı?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 8 Mart 2023 #2 Hangi sürüm denediniz?
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 8 Mart 2023 #3 O işlemci destekli değil. Fake ID ile kurabilirsiniz. Ekran kartına şimdi bakıyorum. Ekran kartı uyumlu değil gibi. Ama yine de deneyin isterseniz.
O işlemci destekli değil. Fake ID ile kurabilirsiniz. Ekran kartına şimdi bakıyorum. Ekran kartı uyumlu değil gibi. Ama yine de deneyin isterseniz.
masteeron Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 e.n.e.s dedi: Hangi sürüm denediniz? Genişletmek için tıkla... Mavericks Mountain Lion. 566156 dedi: O işlemci destekli değil. Fake ID ile kurabilirsiniz. Ekran kartına şimdi bakıyorum. Ekran kartı uyumlu değil gibi. Ama yine de deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Kendi AMD A6-3500 sistemimde Apple logosu gelmişti sonra bu simge geldi logonun üstüne anlamadım gitti.
e.n.e.s dedi: Hangi sürüm denediniz? Genişletmek için tıkla... Mavericks Mountain Lion. 566156 dedi: O işlemci destekli değil. Fake ID ile kurabilirsiniz. Ekran kartına şimdi bakıyorum. Ekran kartı uyumlu değil gibi. Ama yine de deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Kendi AMD A6-3500 sistemimde Apple logosu gelmişti sonra bu simge geldi logonun üstüne anlamadım gitti.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 9 Mart 2023 #5 USB'nin EFI bölümüne (EFI klasörüne değil) direkt bu dosyayı atın ve adını boot olarak değiştirip deneyin. boot7 Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
USB'nin EFI bölümüne (EFI klasörüne değil) direkt bu dosyayı atın ve adını boot olarak değiştirip deneyin. boot7 Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
mwstafa06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #6 e.n.e.s dedi: USB'nin EFI bölümüne (EFI klasörüne değil) direkt bu dosyayı atın ve adını boot olarak değiştirip deneyin. boot7 Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Ekranda 7 sayısı geldi sonra - yüklenme çizgisi takıldı sürümden kaynaklı sanırım.
e.n.e.s dedi: USB'nin EFI bölümüne (EFI klasörüne değil) direkt bu dosyayı atın ve adını boot olarak değiştirip deneyin. boot7 Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Ekranda 7 sayısı geldi sonra - yüklenme çizgisi takıldı sürümden kaynaklı sanırım.