Intel Pentium E5300'e Ekran Kartı

400-450 TL'ye psu+ekran kartı+ram almayı düşünüyorum.

Bana sorarsanız R7 250 + Corsair VS450 ve ikinci el Quad-Core serisi bir işlemci alın. Belleği sonra da alabilirsiniz 70-80 TL gibi bir fiyatı var zaten.

İşlemciyi bulmak sorun ya,üstelik pc'yi sonradan 64 bit yapacağım bellek gerekmez mi?

Gitti gidiyora pek güvenmem açıkçası.0 ürün hiç bulunmuyor mu?

Sıfır ürün pahalı. Ben oradan 2 tane ikinci el işlemci aldım. Hiç bir sorun çıkmadı. Ayrıca oraya insanlar ilan veriyorlar. Ürünler kişilerin sitenin değil.

Bilirsiniz,dolandırıcı insanlar da var.Rica etsem işlemci değil de,ram alırsam ne kaybedeceğimi söyleyebilir misiniz?

Bir kere o işlemciyi aldığın zaman GTX 760 alsan dahi darboğaz yapmaz. Adamların dolandırıcı olması ile alakası yok. Araştırırsanız site hakkında bilgi toplayabilirsiniz.

Amazonda varmış bu,vergisi ne kadardır Amazon'un? 127 liraymış orda.Büyük bir ihtimalle ordan alırım.

100 $ altında vergi yok diye biliyorum. Yalnız çok yüksek kargo ücretleri gelebiliyor. Ayrıca bazı siparişlerin 1 aydan daha geç geldiği dahi olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…