A Ali İhsan Erbil Hectopat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 55 Yer İstanbul/Beşiktaş Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2016 #21 Bütçeniz ne kadar ki?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2016 #22 Bence o sisteme ufak bile olsa bir yatırım yapma. Ölü bir sistem denebilir. İşlemci eski. O işlemciye R7 250 modeli yetecektir.
Bence o sisteme ufak bile olsa bir yatırım yapma. Ölü bir sistem denebilir. İşlemci eski. O işlemciye R7 250 modeli yetecektir.
MEHMET AYTAÇ Hectopat Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 116 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BİLGİSAYAR TOPLAMA 20 Eylül 2016 #23 Silinen üye dedi: Bence o sisteme ufak bile olsa bir yatırım yapma. Ölü bir sistem denebilir. İşlemci eski. O işlemciye R7 250 modeli yetecektir. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Katılıyorum sana fazla bir fayda olmayacaktır o işlemci değişmesi şart
Silinen üye dedi: Bence o sisteme ufak bile olsa bir yatırım yapma. Ölü bir sistem denebilir. İşlemci eski. O işlemciye R7 250 modeli yetecektir. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Katılıyorum sana fazla bir fayda olmayacaktır o işlemci değişmesi şart
B Berkd06 Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2016 #24 Hmm anladım ya açıkcası fazla bi param yok yanı orenci adamız okuyoz şoyle uygun bişeyler ayarlayın yanı bana
Hmm anladım ya açıkcası fazla bi param yok yanı orenci adamız okuyoz şoyle uygun bişeyler ayarlayın yanı bana