U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Mayıs 2020 #11 m3sut dedi: Windows 10 Home 32 Bit kullanıyorum format atcağım hangi işletim sistemini kurmam daha sağlıklı olur sistemim: Intel Pentium E5500 2GB DDR 2 65GB HDD Genişletmek için tıkla... Windows 10'u 2GB RAM'lı bilgisayarıma kurdum, güzel çalışıyor. Fakat kasmalarda yok değil tabii. 4 GB RAM'e yükseltmeyi düşündüğüm için böyle yaptım. Size önermem 2GB RAM ile Windows 10 kullanmayın. Michael/Scofield dedi: Sizi kara listeye alıyorum 5. görüşüm falan yaptığınız yorumların çoğu yanlış bilgilendirme içeriyor iyi günler. Genişletmek için tıkla... Zaten RAM takviyesi yapacağım. Ve söylediklerinize katılmıyorum. Ama yanlış bilgilendirmem olduysa da affediniz.
m3sut dedi: Windows 10 Home 32 Bit kullanıyorum format atcağım hangi işletim sistemini kurmam daha sağlıklı olur sistemim: Intel Pentium E5500 2GB DDR 2 65GB HDD Genişletmek için tıkla... Windows 10'u 2GB RAM'lı bilgisayarıma kurdum, güzel çalışıyor. Fakat kasmalarda yok değil tabii. 4 GB RAM'e yükseltmeyi düşündüğüm için böyle yaptım. Size önermem 2GB RAM ile Windows 10 kullanmayın. Michael/Scofield dedi: Sizi kara listeye alıyorum 5. görüşüm falan yaptığınız yorumların çoğu yanlış bilgilendirme içeriyor iyi günler. Genişletmek için tıkla... Zaten RAM takviyesi yapacağım. Ve söylediklerinize katılmıyorum. Ama yanlış bilgilendirmem olduysa da affediniz.
Sinan Uğurlu Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 504 Çözümler 12 Yer Datacenter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Ağ Altyapı Danış. 10 Mayıs 2020 #12 Windows7 diyeceğim fakat 1 hafta öncesinde Intel dahil tüm markalar sürücü desteğini dahil kapattı.
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 10 Mayıs 2020 #13 millimeter dedi: Ne yaptin hocam? Maximum Win7 32 Bit derim. Genişletmek için tıkla... Win 7 sıkıntılı ama sen bilirsin.
millimeter dedi: Ne yaptin hocam? Maximum Win7 32 Bit derim. Genişletmek için tıkla... Win 7 sıkıntılı ama sen bilirsin.
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 10 Mayıs 2020 #14 BeastBlood dedi: Win 7 sıkıntılı ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Win 7'nin neresi sikintili yazabilir misiniz? Merak ettimde. Sinan Uğurlu dedi: Windows7 diyeceğim fakat 1 hafta öncesinde Intel dahil tüm markalar sürücü desteğini dahil kapattı. Genişletmek için tıkla... Hocam E5500'un destegimi kaldi?
BeastBlood dedi: Win 7 sıkıntılı ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Win 7'nin neresi sikintili yazabilir misiniz? Merak ettimde. Sinan Uğurlu dedi: Windows7 diyeceğim fakat 1 hafta öncesinde Intel dahil tüm markalar sürücü desteğini dahil kapattı. Genişletmek için tıkla... Hocam E5500'un destegimi kaldi?
2 239547 Kilopat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 1.258 Makaleler 3 Çözümler 9 10 Mayıs 2020 #15 Günlük işler için kullanacaksan Lubuntu kurabilirsin.
m3sut Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 81 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #16 Sinan Uğurlu dedi: Windows7 diyeceğim fakat 1 hafta öncesinde Intel dahil tüm markalar sürücü desteğini dahil kapattı. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Hangi sürüm onerisiniz? imesu dedi: Windows 7 kur en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüm?
Sinan Uğurlu dedi: Windows7 diyeceğim fakat 1 hafta öncesinde Intel dahil tüm markalar sürücü desteğini dahil kapattı. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Hangi sürüm onerisiniz? imesu dedi: Windows 7 kur en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüm?
Numiş Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #17 239547 dedi: Günlük işler için kullanacaksan Lubuntu kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Günlük işler için arkadaşın dediğini kurabilirsin.
239547 dedi: Günlük işler için kullanacaksan Lubuntu kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Günlük işler için arkadaşın dediğini kurabilirsin.
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 10 Mayıs 2020 #18 m3sut dedi: Windows 7 hangi sürüm onerisiniz? Hangi sürüm? Genişletmek için tıkla... Home premimum kullanabilirsin. İstersen ISO dosyasinin linkini gonderebilirim.
m3sut dedi: Windows 7 hangi sürüm onerisiniz? Hangi sürüm? Genişletmek için tıkla... Home premimum kullanabilirsin. İstersen ISO dosyasinin linkini gonderebilirim.
Sinan Uğurlu Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 504 Çözümler 12 Yer Datacenter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Ağ Altyapı Danış. 11 Mayıs 2020 #19 Eğer günlük işler için kullanıyorsanız arkadaşın önerdiği gibi Lubuntu kullanabilirsiniz.
m3sut Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 81 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #20 Sinan Uğurlu dedi: Eğer günlük işler için kullanıyorsanız arkadaşın önerdiği gibi Lubuntu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Lubuntu nedir?
Sinan Uğurlu dedi: Eğer günlük işler için kullanıyorsanız arkadaşın önerdiği gibi Lubuntu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Lubuntu nedir?