Intel Pentium E6300 Sisteme RAM ve Ekran Kartı Önerisi

palmones

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde şöyle bir sistem var:
  • ASUS P5B Anakart
  • Intel Core 2 Duo E6300 1,86 GHz
  • 2 x DDR2 1 GB RAM (CPU-Z programında 333 MHz yazıyor RAM'ler için)
  • Nvidia GeForce 7600GT 128 Bit 256 MB Ekran Kartı
  • PSU 460 Watt
Ben bu sisteme RAM ekleyip ekran kartını yenilemek istiyorum fakat hiç bilgim yok. Bana önerebileceğiniz ekran kartı ve bu sisteme uyacak RAM söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En yeniden sistem topla bu çöp bütçe söylersen güzel olur.

PSU kalsın geri kalan herşeyi atabilirsin bundan sonra bu sisteme bir şey almak ölü yatırım olur. Paranı biriktir ve yeni bir sistem al.

Beyler tamam sistem kötü fakat ben sizden sadece bu sisteme uyabilecek 4gb ram ve ekleyebileceğim herhangi biraz daha iyi bir ekran kartı önermenizi istedim, şuan sistem toplayamam bunları yapabilirim.

Ayrıca bütçe belirtmeye de gerek olmadığını düşünüyorum ki önereceğiniz parçalar çok fiyat farkı yapmayacaktır böyle bir sisteme, tekrar teşekkür ederim.

Şefim, o sisteme 4GB RAM boşver sen. 16GB RAM taksan yine bir esprisi olmaz.(İmkanı yok)Arkadaşlara hak vermelisin.Ekran kartıda istiyorsun ayrıca fakat işlemcin yetersiz.Arkadaşlar kötü birşey demiyor. İyiliğin için o sisteme yatırım yapma.Tamam paran yoktur,genç bir arkadaşımızdırsın.Fakat olanla yetinmeni ve ileride para biriktirip sistem toplamanı tavsiye ediyorum...

Çok fiyat farkı yapmayacaktır derken ? Öneriler arası fiyat farkı pek olmaz ama hangi aralıkta önerebileceğimiz konusunda bize yardımcı olur. Ayrıca darboğazından tut RAMlerin DDR2 olmasına kadar birçok sorun söz konusu. Bu konuda en iyi öneri paranı biriktrmen olur.

ddr2 800mhz 4gb ram + low profile 2 gb 710 al o pcye ortalama 400 tl yen bir pc almaktan çok ama çok daha ucuza gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…