Çözüldü Intel Pentium E7400 GeForce GT 420 Sisteme OS Önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

efbgfb06

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, biraz sorunlarım var ama yardımcı olursanız sevinirim. Eski bir masaüstü bilgisayarım var ve önümüzdeki yaz oyun bilgisayarı alacağım için şimdilik yükseltmiyorum. Özellikleri:
  • Foxconn G31MV-K
  • Intel Core 2 Duo E7400 2.95 GHz
  • 4 GB RAM
  • ASUS GT 420 2 GB 128 Bit DDR3
Önceden RAM 3 GB'tı, Windows 7 Ultimate 32 Bit kullanıyordum. RAM'ı 4 yapınca 64 Bit kurma gereksinimi duydum. Performans sorunlarım var, zaten çok oyun oynamıyorum ama önceki kadar randımanlı çalışmıyor, FPS kayıpları var. Ne yapmalıyım, hangi Windows sürümünü kurmalıyım, kaç Bit? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 64 Bit kurmanızı tavsiye ediyoruz. Windows işletim sistemleri arasında günümüz şartlarında en verimli çalışanı bu. İnternetten 85-100 TL civarına lisans satın alıp orijinal kullanın.

Teşekkür ederim yanıtınız için, benim eski sistemde iyi performans verecek midir?

İyi performanstan derken, var olmayan bir performansı sunamaz yani. Donanımlarınızın özelliği ne kadarsa o kadar performans verir. Herhangi bir kısıtlanma olmaz genel şartlarda. Elbette her Windows 10 yükleyenin bilgisayarı tıkır tıkır çalışmıyor. Çalışabilsin diye çabalıyoruz. Bilinçsiz bilgisayar kullanımı performansı düşürebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…