Lil_Flex Decapat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 69 Çözümler 1 29 Mart 2021 #1 Bende Intel(R) Pentium(R) CPU G2030 işlemci var. Intel Core i3-2120 alsam FPS artar mı? Veya ikisinin özelliği aynı mıdır?
Bende Intel(R) Pentium(R) CPU G2030 işlemci var. Intel Core i3-2120 alsam FPS artar mı? Veya ikisinin özelliği aynı mıdır?
sabriglsvn Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #2 Attığın taş ürküttüğün kuşa değmez.
süleymanekiz Picopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #3 Birisi 2/2 işlemci birisi 2/4 işlemci sen düşün artık gerisini.
Swetlo Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 557 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 sabriglsvn dedi: Attığın taş ürküttüğün kuşa değmez. Genişletmek için tıkla... Söze bak ne güzel.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 sabriglsvn dedi: Attığın taş ürküttüğün kuşa değmez. Genişletmek için tıkla... Kullandığın yazı rengi beyaz tema kullananlarda görünmez haberin olsun. Konuya gelirsek bu değişikliğe değmez.
sabriglsvn dedi: Attığın taş ürküttüğün kuşa değmez. Genişletmek için tıkla... Kullandığın yazı rengi beyaz tema kullananlarda görünmez haberin olsun. Konuya gelirsek bu değişikliğe değmez.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #6 Penetrator God dedi: Kullandığın yazı rengi beyaz tema kullananlarda görünmez haberin olsun. Konuya gelirsek bu değişikliğe değmez. Genişletmek için tıkla... Bende görünüyor.
Penetrator God dedi: Kullandığın yazı rengi beyaz tema kullananlarda görünmez haberin olsun. Konuya gelirsek bu değişikliğe değmez. Genişletmek için tıkla... Bende görünüyor.
mauenamma Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 507 Çözümler 3 29 Mart 2021 #7 Penetrator God dedi: Kullandığın yazı rengi beyaz tema kullananlarda görünmez haberin olsun. Konuya gelirsek bu değişikliğe değmez. Genişletmek için tıkla... Cidden farketmemişim renkli olduğunu ve aynı işlemci bende de var. Cevap: emeğine değmez.
Penetrator God dedi: Kullandığın yazı rengi beyaz tema kullananlarda görünmez haberin olsun. Konuya gelirsek bu değişikliğe değmez. Genişletmek için tıkla... Cidden farketmemişim renkli olduğunu ve aynı işlemci bende de var. Cevap: emeğine değmez.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #8 enderabi666 dedi: Bende görünüyor. Genişletmek için tıkla... Ben düzgün göremiyorum ve muhtemelen böyle renkli fontlar yasaktır forumda zaten. Kullanan ilk bu arkadaşı gördüm.
enderabi666 dedi: Bende görünüyor. Genişletmek için tıkla... Ben düzgün göremiyorum ve muhtemelen böyle renkli fontlar yasaktır forumda zaten. Kullanan ilk bu arkadaşı gördüm.
Lil_Flex Decapat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 69 Çözümler 1 29 Mart 2021 #9 Pek bir şey değişmez diyorsunuz yani.
sabriglsvn Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #10 Penetrator God dedi: Kullandığın yazı rengi beyaz tema kullananlarda görünmez haberin olsun. Konuya gelirsek bu değişikliğe değmez. Genişletmek için tıkla... Ben değiştirmedim rengi değiştirmeyi de bilmiyorum.
Penetrator God dedi: Kullandığın yazı rengi beyaz tema kullananlarda görünmez haberin olsun. Konuya gelirsek bu değişikliğe değmez. Genişletmek için tıkla... Ben değiştirmedim rengi değiştirmeyi de bilmiyorum.