mauenamma Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 507 Çözümler 3 29 Mart 2021 #11 Penetrator God dedi: Ben düzgün göremiyorum ve muhtemelen böyle renkli fontlar yasaktır forumda zaten. Kullanan ilk bu arkadaşı gördüm. Genişletmek için tıkla... Renkli nasıl yazılıyor ki?
Penetrator God dedi: Ben düzgün göremiyorum ve muhtemelen böyle renkli fontlar yasaktır forumda zaten. Kullanan ilk bu arkadaşı gördüm. Genişletmek için tıkla... Renkli nasıl yazılıyor ki?
sabriglsvn Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #12 Penetrator God dedi: Kullandığın yazı rengi beyaz tema kullananlarda görünmez haberin olsun. Konuya gelirsek bu değişikliğe değmez. Genişletmek için tıkla... Midnight Lizard diye plugin kullanıyorum her siteye dark tema atıyor. O yapmış olabilir.
Penetrator God dedi: Kullandığın yazı rengi beyaz tema kullananlarda görünmez haberin olsun. Konuya gelirsek bu değişikliğe değmez. Genişletmek için tıkla... Midnight Lizard diye plugin kullanıyorum her siteye dark tema atıyor. O yapmış olabilir.