İntel Pentium G3220 ve H81 Sistem Toplama

Eğer eski işlemcini kullanmayı düşünüyorsan hiç düşünme. Çünkü soketleri uymuyor. Oraya birde işlemci eklemen lazım.

Kardeş adam ileride sistemde yükseltme yapmak istese Pentium işlemciyle yükseltme nasıl yapsın? İşlemciyi artırmasını istememdeki amaç bu. Ayrıca malumunuz, bazı özürlü oyunlarda CPU iyi olmadığında oyunda tökezliyorsun. Bu konuda da tecrübeliyim Benim sistemde işlemci iyi olsa bazı oyunlarda gözle görülür bir FPS artışı yakalardım.

Bu sistemi alabilirsin. Rami sonradan 8 gb yapabilirsin. Eğer bütçen yeterse r7 260x asus al.

Bir de bence arkadaşın önerdiği GTX 750 Ti 'yi alma. Çünkü R7 265 biraz daha ucuz ve daha da performanslı. Ama elektrik faturası az gelsin diyorsan GTX 750 Ti de alabilirsin. R7 265 için 500W güç kaynağı, GTX 750 Ti için 300W güç kaynağı yeter.

Cok saol kardeşim.Elektirik faturasında sıkıntı cıksın istemiyorum bende. 750Ti ye geçiş yapabilirim belki.

Bu sistemi güvenle alabilirsin. Benim dediklerimin tercümanı olmuş

Teşekkür ederim kardeşim. İlk başta düşündüğüm sistemin hemen hemen aynısı.Tekrar bir düşüneyim ben yinede saolun elinize sağlık.

Eki Görüntüle 29859

Bu sistemi alabilirsin. Rami sonradan 8 gb yapabilirsin. Eğer bütçen yeterse r7 260x asus al.
Saol kardeşim ellerine sağlık birdaha gözden geçireyim en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
750 Ti güzel kart fakat bütçeni aşacaktır. Bütçene uygun sistemi zaten arkadaş toplamış

• Intel Core i3 4150 Soket 1150 3.5GHz 3MB Cache 22nm İşlemci
  • MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart
  • GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
  • GIGABYTE GZ-P5 PLUS 550W MidT ATX SİYAH KASA
  • Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
  • Asus R7 265 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…