Intel Pentium G3220 VS Core i5 4440

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Full-Stack Developer
wvOd86.png

x0YjLW.png

Bu sistemi alıp ekran kartını sonradan almak mı? Yoksa ;

Bu sistemi almak mı daha mantıklı? Performans açısından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alttaki sistemi alın. 4440 işlemcinin içindeki dahili gpu bir süre size yeter. Bende G3220 işlemci, Asus H81-M PLUS, 8 gb bellek ve HD 7790 ekrankartını kullanıyorum. Birde 120 gb ssd var. Sistemimde gayet iyi. Fazla masraf olmasın diyorsan üsteki sistemi al.

Mertcan abi, hangi sistemi almak daha iyi olur? Kararsız kaldım ekran kartını alıp daha sonra işlemci desteği yapmak mı yoksa ekran kartsız 2-3 ay devam edip ondan sonra ekran kartı almak mı?

G3220'li sistem idare eder o zaman. FullHD olsaydı Crysis3, Battlefield 4 gibi işlemciyi de zorlayan oyunlarda zorlanırdı ama monitör çözünürlüğün düşük olduğu için yani düşük çözünürlükte oyunları oynayacağın için G3220'li sistem idare eder seni. Sonra i5 alabilirsin dilersen.

Mertcan abi, hangi sistemi almak daha iyi olur? Kararsız kaldım ekran kartını alıp daha sonra işlemci desteği yapmak mı yoksa ekran kartsız 2-3 ay devam edip ondan sonra ekran kartı almak mı?
Pentium sistem yeter. Benim monitörüm 19 inç ve çözünürlüğü 1440X900. Ben çok rahat oyun oynuyorum. Sıkıntı olmaz.

G3220'li sistem idare eder o zaman. FullHD olsaydı Crysis3, Battlefield 4 gibi işlemciyi de zorlayan oyunlarda zorlanırdı ama monitör çözünürlüğün düşük olduğu için yani düşük çözünürlükte oyunları oynayacağın için G3220'li sistem idare eder seni. Sonra i5 alabilirsin dilersen.
Göksel abi, yani bu G3220 sistem ile Battlefield 3-4 oynayamaz mıyım? İnternette araştırma yapıyorum. Oyunları oynayan bazı insanlar var. Grafik ayarlarını düşürerek de oynayamaz mıyım?

Teşşkür ederim. Yani şimdi ekran kartlı olan sistemi öneriyorsunuz demi Göksel abi. İlerde i5 veya i3 alsam bu durum değişir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı