Intel Pentium G3250 AMD R7 240 Sistem GTA 5 İçin Yeterli mi?

wower3

Hectopat
Daha fazla  
Eğer oynatır derseniz almayı düşünüyorum, şimdiden teşekkürler.

Bütçene uyğun ise bu sistemi alırsan senin için daha iyi olur:

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    20,1 KB · Görüntüleme: 280
920 TL'nin biraz üzerine çıkarsa zaten G4400 upgrade edilebilen adam gibi bir sistem toplanır 1100-1200'e.650 TL lik sistemine ben 750 TL lik bir sistem önerdim siz 920'ye kadar çıkmıssınız.Daha uygun öneriler verin lütfen.İyi forumlar.

Ben G3258 kullanıyorum GTA 5 de fps dropları oluyor ama Vsync açınca sorun yok. Sizde vsync i half yapıp oynarsanız orta ayarlada kaldırır sistem sıkıntı olmaz.
G3258 OC yapılınca çok üst değerlere çıkabilen bir işlemci. G3250 ile kıyaslanması yanlış olur.

1200 e en fazla daha iyi bir ekran kartı koyulur o kadar başkada bir fark olmaz kendinin ve senin topladığın sistem tamamen ölü yatırım.

Eğer hala almadıysan aynı sistemi arkadaşıma topluyoruz sonuçları iletirim ve de bundan daha kötü bir bilgisayarım var ve 25-30 fps aralığında low-medium arasında gta v oynuyorum.

Eğer hala almadıysan aynı sistemi arkadaşıma topluyoruz sonuçları iletirim ve de bundan daha kötü bir bilgisayarım var ve 25-30 fps aralığında low-medium arasında gta v oynuyorum.
Sistemini yazabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…