Arkadaşlar sadece Office(Word Excel pp)kullanımı için ucuza PC topluyorum. Normalde Xeon X5450'li sistem toplayacaktım. Sistem hantal olur vs dediler. Bende Pentium'lara bir bakayım dedim. Şu parçalara karar verdim(işlemci için sahibinden de G3258 buldum cevap verirse almaya çalışcam ama biraz acale lazım sistem). Parçalarda uyum sorunu var mıdır sizce. Sistemde oyun oynanmayacak zaten. Rahat rahat Word Excel kullanılsın yeter.(Anakartın Max MHz'ini bilmiyorum mağazaya sordum ona göre 1333 ya da 1600 alacağım). Yaklaşık 900 lira tutuyor. 2 tane almayı düşünüyorum.
m.n11.com
urun.n11.com
urun.n11.com
www.n11.com
urun.n11.com
www.n11.com
n11.com
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!

Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.

Kingston KVR16N11/4 4 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek Fiyatları ve Özellikleri
Kingston KVR16N11/4 4 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı

Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Son düzenleyen: Moderatör: