O işlemciyi ilk çıktığın da almış 4.8Ghz'e kadar overclok yapmış biri olarak söylüyorum; yapar ! Eğer 4 çekirdek olsaydı yapmaya bilirdi ancak çift çekirdek olduğu için yetersiz kalıyor. Özellikle GTA5 de şehir için de fiziğin ve aksiyonun yoğun olduğu ortamlar da FPS 40lara kadar düşüyor du. GTA5 de bide şöyle bir olay var işlemci yetmediğin de fiziğin az olduğu bir cadde yada mekan da misal 60fps de yağ gibi oynuyor sonra mouse'u çevirdiğin de yada farklı bir caddeye ve mekana geçtiğin de pat 40lara düşüyor buda sinir bozucu takılmalara sebebiyet veriyor ! Bu bağlam da oyunu 60fps de sabit olarak oynatıp üstesinden gelecek bir işlemci almanız gerekli takılmalar olmaması için. Şimdi ben bunları söylüyorum ama insanların çoğunluğu zan ve dogmatik bilgi ile hareket ettiği için muhtemelen bi çok kişi aksini idda edecek hatta şunu söyleyecek herkes alıyor onu uygun fiyatlı güçlü bir işlemci vs.. Burada tercih senin dostum, ben bizzat tecrübeye dayalı olarak bilginin kaynağından yazdım sana kolay gelsin.