Intel Pentium G3258 AMD R7 370 Darboğaz Yapar mı?

skyjudge

Hectopat
Daha fazla  
  • Ekran Kartı: MSI R7 370 Gaming 2 GB 256 Bit GDDR5 Ekran Kartı (R7-370-GAMING-2G)
  • İşlemci: Intel Pentium G3258 3.2 GHz 3 MB Cache LGA 1150 İşlemci
  • Anakart: ASUS H81-Plus Intel 1150 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Haswell)
  • RAM: Kingston DDR3 8 GB HyperX Fury Black 1600 MHz (HX316C10FB/8)
Arkadaşlar oynayacağım oyunlar GTA V, The Witcher 3, Dying Light vs. Nasıl bir performans alırım? Darboğaz, takılmalar olur mu? Ultrada değil high-very high arası FPS nasıl alırım bilgilendirebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemciyi ilk çıktığın da almış 4.8Ghz'e kadar overclok yapmış biri olarak söylüyorum; yapar ! Eğer 4 çekirdek olsaydı yapmaya bilirdi ancak çift çekirdek olduğu için yetersiz kalıyor. Özellikle GTA5 de şehir için de fiziğin ve aksiyonun yoğun olduğu ortamlar da FPS 40lara kadar düşüyor du. GTA5 de bide şöyle bir olay var işlemci yetmediğin de fiziğin az olduğu bir cadde yada mekan da misal 60fps de yağ gibi oynuyor sonra mouse'u çevirdiğin de yada farklı bir caddeye ve mekana geçtiğin de pat 40lara düşüyor buda sinir bozucu takılmalara sebebiyet veriyor ! Bu bağlam da oyunu 60fps de sabit olarak oynatıp üstesinden gelecek bir işlemci almanız gerekli takılmalar olmaması için. Şimdi ben bunları söylüyorum ama insanların çoğunluğu zan ve dogmatik bilgi ile hareket ettiği için muhtemelen bi çok kişi aksini idda edecek hatta şunu söyleyecek herkes alıyor onu uygun fiyatlı güçlü bir işlemci vs.. Burada tercih senin dostum, ben bizzat tecrübeye dayalı olarak bilginin kaynağından yazdım sana kolay gelsin.

Ayrı bir durum olarak technopatın yaptığı titan x testinde g3258 overclock edilmiş olarak darboğaz olmadan kullanılıyor. Öte yandan o işlemci r7 360'ı her durumda dengeleyecektir. Ortalama 40-60fps aralığında oynatacaktır.

Bahettiğiniz wideoyu biliyorum, bi çok oyun ile test yapmış o wideo da ancak GTA5 hariç. Ben de zaten GTA5 için söyledim bunu diğer oyunlar gta5 kadar işlemci kullanmadığından G3258 ile dar boğaz yapmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…