Intel Pentium G3258 Gta 5 Kaldırır mı?

Gta 5 kaldırır mı ? Sıvı soğutmaya gerek var mı? Sorularım bunlar arkadaşlar. Bir de siz o rehberdeki sistemi nasıl 1700 TL ye topladınız? Arkadaşa aynısnı yaptım 2000 lira tuttu.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistem toplandığında dolar kuru çok farklıydı. 200 liralık işlemciye sıvı soğutma takılmaz. GTA5 kaldırır. Bende o sistemi topluyordum 2000 liraya, aynı paraya imzamdaki sistemi topladım. Kat kat daha performanslı, bende çok memnunum.

1- Ekran Kartınızı belirtmeniz lazım.
2-Sıvı soğutma bu işlemci için gereksiz abartı.
3-Dolar yükselmesi ile fiyatlar arttı.

@Lodriga senin sistemindeki işlemci tarayıca gezinirken vb. şeyler yaparken performansı nasıl ?

Nasıl cevaplasam bilemedim. Tarayıcıda gezinirkenki hızı zaten internet bağlantısı belirler, işlemci değil. Günlük işler için gayet yeterli i3 4160.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyurun videoyu izleyin. Sanırım siz GTA 5 için toplanılan PC'yi diyorsunuz. Hatırlarsam o sistemde GTX 770 vardı. O zamanda bu yana dolar arttığı için fiyatlarda değişiklikler oldu. Ayrıca o işlemci için sıvı soğutmaya çokta gerek yok.

@Lodriga bende sistem alacağım i5 4460 almak için her şeyden kısmam gerekti i5 4460 yerine i3 4160 alsam bir şey farkedermi oyunda ve normal takılırken ?

Her şeyden kısma bence dostum gelecekte upgrade zorlaşır ve İ3 4160 alabilirsin rahatlıkla.

Ekran kartı içiin herşeyden kısılır genelde. İşlemci için değil. Ben memnunum, işlemci oyun performansını pek etkilemiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…