Intel Pentium G3258 GTX 950 darboğaz

Belirli bir miktarda OC yaparsan darboğaz olmaz. Zaten videodada bayağı OC yapılmış. Ama bütçen yoksa G3258 yerine Athlon x4 860K alabilirsin. 2 çekirdek tavsiye etmem ileride oyunlarda sıkıntı çıkarır. Tabiki de ileriye dönük olmasını istiyorsan seçimini İntel'den yana yapmalısın. Uprage yapman için, ama biraz bütçe artırıp başka işlemci almalısın.

O videoda baya bi OC yapılmış hali ki bu G3258 in TitanX ile bile kullanılabileceğini göstermez. Konu üzerinde fazla tartışmaya gerek yok. İşlemciyi daha çok kullanan oyunlarda darboğaz olacaktır elbetteki fakat normal online oyunlarda bir problem olmaz.

Darboğaz tam olarak bilmiyorsun. G3258 en fazla Gtx 750ti besleyebilir OC'la.
Bu videoda oyunu işlemci değil ekran kartı oynuyor işlemciye yük binmiyor. Çözünürlüğü düşür bakayım kasılmasından geçmez.
İşlemci kullanımı %100. Taş çatlasın 1 sene idare eder. Bazı oyunlarda FPS düşmesi oluyor. Çoğu oyuna 4 çekirdek sınırı geliyor.

bu yazıyı sonradan okuyacak arkadaşlara tavsiyem sakın ha sakın g3258 e 400-450 liradan daha pahalı bi ekran kartı almayın.bizzat bende g3258 + r7 240 vardı.daha sonra r7 240 ın yerine gtx 950 aldım.birde ne göreyim : fps degerlerinde gram artış olmadı.işlemci %100 oranında çalışırken ekran kartı %50 lerde kalıyor.ne zaman i5 4460 aldım sorunum o zaman çözüldü

Yapmasa bile sağlıklı olmadığı için önermem bütçenizi arttırıp i3 6100 alın kullanıcılarından i5 değil i3 performansı bile veremiyor aklınız varsa almayın çöp diyenleri çok gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…