İntel Pentium G3258 Hyper tx3 ile ne kadar oc olur

Sanmıyorum. 4.8GHz çok yüksek bir değer o anakart overclock amacıyla üretilmedi.

Asrock Z97M Anniversary e bak bi istersen.
ASRock > Z97M Anniversary
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yukarıda verdiğim anakartta sitesine bakarsan Pentium G3258 i 4.8ghz e kadar çıkarabildiklerini söylüyorlar

• Hocam burada işlemcinin fırınlanması göz önünde bulundurulmalı yani iyi bir işlemci yada O.C performansı vasat olan bir işlemci de denk gelmiş olabilir.
  • Kullandığınız soğutma sistemi bu GHz değerlerinde önemli bir konumda hiç kimse işlemcisinin 4.8 GHz den sonra 90 - 95 derece gibi bir sıcaklıkta olmasını istemez.
  • Ayriyetten yapılan bu özel O.C işlemlerini yaparken yüzlerce dolar değerinde anakartlar seçiliyor sizin anakartınızın O.C potansiyelininde büyük bir payı olması gerek diye düşünüyorum.

ama t2 blizerd mini ile 4.4 oluyor ama ben tx3 ve zalman z3 4.8 istiyorum nasıl olmuyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…