H harunaslan Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2015 #1 Sistemim MSI Z97 PC Mate anakart ve İntel G3258 işlemci. Hackintosh kurabilirmiyim hangi rehberi video ve sürüm ile bunu yapalirim.
Sistemim MSI Z97 PC Mate anakart ve İntel G3258 işlemci. Hackintosh kurabilirmiyim hangi rehberi video ve sürüm ile bunu yapalirim.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2015 #2 Anakart uyumludur. İşlemcin sorunlu, bu işlemciyle performans alamazsın daha üst seviye gerekli, ekran kartı belirmemişsin. Uyumlu bir NVDIA ekran kartı kullanılabilir veya işlemci yenilenirse HD4400/4600 onboard ile iş görebilir. Bu listeden kendin bütçene göre işlemci seçebilirisn: MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...
Anakart uyumludur. İşlemcin sorunlu, bu işlemciyle performans alamazsın daha üst seviye gerekli, ekran kartı belirmemişsin. Uyumlu bir NVDIA ekran kartı kullanılabilir veya işlemci yenilenirse HD4400/4600 onboard ile iş görebilir. Bu listeden kendin bütçene göre işlemci seçebilirisn: MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...
H harunaslan Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2015 #3 Ekran kartımda GTX760 ama zaten deneme amaçlı kuracaktım hocam olmazsada çokta sıkıntı değil. Teşekkür ettim.
Ekran kartımda GTX760 ama zaten deneme amaçlı kuracaktım hocam olmazsada çokta sıkıntı değil. Teşekkür ettim.