İntel Pentium G3258 Sistem Toplama

Hikmet Uğurlu

Hectopat
Daha fazla  
Orta derece bir sistem toplamak istiyorum. Küçük bir liste yaptım ekran kartını ilerde değiştirebilirim sadece şimdilik uygun olduğunu düşündüm. Bu sistem LoL CS:GO gibi oyunlarda donma kasma vb sorunlar yapar mı ?

MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart

Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci

CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

MSI R7 240 DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Kasa olarak 500w bir kasa düşündüm ama karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlerde işlemci değiştirmez isen x4 860k + fm2+ anakart yap bence. Dediğin oyunları sıkıntısız oynatır. Hem x4 860k daha performanslı. Bir de ramı tek slot 8 GB almalısın çünkü artık 8 GB bile yetmemeye başlayacak. İlerde yanına 8 GB daha takarsın. Kasa olarak THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA öneririm çok rahat şekilde sistemi besleyecektir.

G4400 ve ddr4 anakart almak daha mantıklı o işlemciyi satmaya kalksan kim alır hiç bilmiyorum ama en azından G4400 güncel. Bütçeni belirtirsen daha iyi sistemler toplayabiliriz.

R7 240 dışında sistemin gayet iyi yazılanlara bakma sen.

Bütçen ne kadar ?

Bahsettiğin oyunları akıcı bir şekilde oynarsın sistemin iyi fakat bu oyunlardan sıkılıp gta 5 , far cry gibi oyunlara yönelirsen işlemcin ve ekran kartın yetersiz kalacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…