Merhaba,
arkadaşlar böyle bir bilgisayar dizdim. Uyumluluk sorunu vb. şeyler çıkar mı ? Ve başka bir şey almama gerek var mı ? Fan veya soğutucu, şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ve sizce ne gibi değişiklikler yapmalıyım ?
Overclock da yapacağım bunu alırsam ona göre değerlendirme yapın
O bilgisayarı gözüm pek tutmadı . Ram leri herkes gskill al diyor o yüzden onu aldım fiyat farkı da o zaten . Monitörü değiştiririm olur biter. Performans olarak aralarında fark olacağına da inanmıyorum en fazla 5 fps falan olur yani .
Bence arkadaş oldukça iyisini yapmış. Çift çekirdek işlemci yerine 4 çekirdekli işlemci koymuş. Bide ramler Gskill olması ömrünüzden 1 saniye bile gecikme çalmaz. Ve ya da performansınızı etkilemez.
Bilmiyorum ki oda bana iyi geldi de arkadaşa attım oda beğenmedi bilgisayarı . Bir konu açmıştım önceden yine i3 bir bilgisayarla bunu karşılaştırmışlardı dediler ki 3-5 fps fark olur overclock yapacaksan .
Intel i3 4160 2 çekirdek, 2 sanal çekirdekten oluşmaktadır. Oyunlarda 4 çekirdek gibi çalışırlar. Tabi tam 4 çekirdek performansı veremezler. Yinede g3258'den daha performanslı olacaktır. Sıfır dizme takıntınız yoksa imzamdaki sistem sizin bu dizeceğiniz sistemden daha çok performans verecektir