Bunun asus olan sürümünü ekliyorum ve son olarak bilgisayar budur. İlgilenen herkese teşekkür ederim özelliklede @heavystorm01 arkadaşıma saat 1 oldu hala yardım ediyor Konu kilit falan varsa kilitleyebilirsiniz.
Son birkaç tavsiyem olsun size o zaman. Kasayı Zalman Z3 Plus, PSU'yu ZM600-LX olarak değiştirirseniz daha iyi olur. ASROCK anakartları sağlamdır fakat Türkiye'deki servis durumu nedir bir araştırın derim. Eğer servis konusunda yeterli destek yoksa Asus H81M koymanız daha sağlıklı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun iyi geceler
Son birkaç tavsiyem olsun size o zaman. Kasayı Zalman Z3 Plus, PSU'yu ZM600-LX olarak değiştirirseniz daha iyi olur. ASROCK anakartları sağlamdır fakat Türkiye'deki servis durumu nedir bir araştırın derim. Eğer servis konusunda yeterli destek yoksa Asus H81M koymanız daha sağlıklı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun iyi geceler
Teşekkürler bir sorun veya daha iyisi çıkmazsa bu bilgisayarı alacağım Ama fiyatlar çok pahalı parçaların eskiden çok daha ucuzdu.
@Recep Baltaş Lütfen bakar mısın ? İki tane bilgisayar arasında kaldım sence hangi bilgisayar daha iyi ? Eksen den diziyorum fiyatlar doların pahalı olmasından dolayımı çok ?