Intel Pentium G3258 ve Asus GTX750ti Tabanlı Twitch İçin Sistem Toplama

Stahen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni katıldım, herkese merhaba. Bu sistemle Twitch'te yayın yapmak istiyorum. Bütçem açısından ucuz yollu bir sistem olsun istedim. Grafiğe de aşırı takılan bir insan değilim. Low ayarlarda da oynarım, sadece yayında kasmasın yeter. Ekran kartı oluyor ama işlemciden emin olamadım. Hız aşırtma ile kaldırır dedi arkadaş ama burada da sormak istedim.

• İşlemci : Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm
  • Anakart : ASUS H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI
  • Ekran Kartı : Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11
  • Ram : Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9
  • HDD : WD 3.5" 2TB Caviar Black SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
  • Kasa : CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı oyunlarda darboğaz yapabilir. Özellikle 4 çekirdek gereksinimi olan oyunlarda 2 çekirdekli bir işlemci olmasından dolayı sorun çıkarabilir. Onun yerine 2 çekirdekli, 4 iş parçacıklı bir i3 41** alabilirsiniz. 4 çekirdek gereksinimi olan oyunları sorunsuz çalıştırır.

Ekran kartını R9 270 yapıp kasa olarak Zalman Z3 PLUS ve 500-550W +80 PLUS bir PSU al işlemciyi İ3 4160 yap hem daha yüksek performans alırsın hem de yayın yaparken bir sıkıntı çıkmaz ayrıca ilerde Ram eklemeyi düşünmüyorsanız Ram'i 2x4 alın çift kanal daha iyi performans verir tabi tercih sizin.

H81M-Plus yerine Msi B85M Gaming oneririm.Ufak bir fiyat farki var sadece ve B85M daha donanimli bir kart.

yazdıklarınızdan iyi fikirler edindim bi kaç bişey eklemek istiyorum b85m anakart kafama yattı işlemci i3 4360 alsam nası olur 505 tl fiyatı ram'e gelince ilk etap için 8 alıcam daha sonrası için 16 yapıcam onu nası bi kit yapıyım mücahit önerin varmı

i3 4160 bu bütçe için iyi bir tercih olur. Anakartta ise bütçenizi biraz daha artırabilirseniz MSI B85 Gaming almanızı öneririm. Ekran kartı olarak GTX 750Ti tercih ederseniz düşük güç tüketimli bir kart olmasından dolayı 80+ sertifikalı, 500 veya 550w bir güç kaynağı yeterli olacaktır. Kasa olarak Xigmatek Asgard 382 Pure alabilirisiniz. 500w ve 600w modelleri mevcut. 500w yeterli olacaktır: Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition 500W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar. RAM için önerim, daha sonradan yükseltme imkanınız varsa önce 8gb tek modül almanız, daha sonra aynı modelden alıp 16gb'a yükseltmeniz. Bunu tercih edebilirsiniz: Gskill 8Gb Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar.

Son düzenleme:
Le kullanıcı doğru mantıklı olur.
Aydın doğru söylüyorsun mantıklı

H81M-Plus yerine Msi B85M Gaming oneririm.Ufak bir fiyat farki var sadece ve B85M daha donanimli bir kart.
B85 yonga setinde sanırım BİOS güncellemesi yapmadan işlemciyi algılamıyor diye biliyorum.
750ti 300W +80 PLUS PSU ile çalışabiliyor eğer daha az para verirsen 750ti almak mantıklı ama üstüne biraz daha para koyup R9 270 almak daha mantıklı hem daha yüksek performans veriyor. Kasayı ayrı PSU'yu ayrı alması daha mantıklı Z3 plus veya Z5 alabilir PSU olarakta ZM500-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar bunu alabilir.

Aynen ikisini ayrı almak mantıklı istediğini almak daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…