Intel Pentium G3258 VS Intel Pentium G3240 Tavsiyesi

Hakan^^

Kilopat
Daha fazla  
H81M P33 anakart kullanıyorum.

Bunlardan hangisini alayım sizce? Karşılaştırdım ikisini de ama bir fark bulamadım, hemen hemen aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbirini alma. En az 4 Çekirdekli bir işlemci al. Hangisini alıyım dersende G3258 al derim. Ama önermiyorum.

G3258 overclock ettiğinizde G3240 işlemciyi ikiye katlar. Overclock yapmayacaksanız çok büyük bir fark yok.

G3258 overclock ettiğinizde G3240 işlemciyi ikiye katlar. Overclock yapmayacaksanız çok büyük bir fark yok.

g3258 manuel overclock yapınca mı ikiye katlıyor. yoksa önerilen oto overclock yapınca mı? çünkü manuel oc yapmak istemiyorum. Oto oc yapınca g3240 dan çok büyük fark olur mu?

g3258 manuel overclock yapınca mı ikiye katlıyor. yoksa önerilen oto overclock yapınca mı? çünkü manuel oc yapmak istemiyorum. Oto oc yapınca g3240 dan çok büyük fark olur mu?
Korkmadan manuel yapabilirsin.

Eger ikisinden birisini alacaksaniz g3258 sizin icin daha iyi olacaktir (manuel oc yaparsaniz) .Ancak oc yapmayacaksaniz biraz butcenizi artrip i3 4160 alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…