Intel Pentium G4400 işlemci ile Twitch yayın yapılır mı?

Kanka işlemcinin ekran kartı HD 6570'den bile daha çöp.

Ya kardeşim oyunda alacağı FPS önemli değil ne anlatıyorsun adama Core 2 Quad 750 Ti ile yayın açıyordum ben.
1. PC'den kaldırabildiği oyunları oynar.
2.(HD 6570 G4400 olan sistemle yayını açar) Elgato alıcağını sanmam OBS eklentisi vardı onla yaparsın.
Ayriyeten ekran kartı desteklemiyor ne yayın PC'si için yeteri kadar iyi.
Tek sorunun upload onu da çözdünmü yaparsın güzelce.

Ya kardeşim oyunda alacağı FPS önemli değil ne anlatıyorsun adama Core 2 Quad 750 Ti ile yayın açıyordum ben.
1. PC'den kaldırabildiği oyunları oynar.
2.(HD 6570 G4400 olan sistemle yayını açar) Elgato alıcağını sanmam OBS eklentisi vardı onla yaparsın.
Ayriyeten ekran kartı desteklemiyor ne yayın PC'si için yeteri kadar iyi.
Tek sorunun upload onu da çözdünmü yaparsın güzelce.
Evet çok teşekkürler. Elgato alacak paralar nerdee (rüyalarda)😕

@_karadayi66 bilip bilmeden konuşma ekran kartı çöp 30 FPS zor verir öğrende gel.

Sorunun var galiba anlamama gibi burada etkenimiz ekran kartı değil zaten ekran kartının kodeği bile yoktur işlemciden vereceğiz yayını eğer bilmiyorsan konuşup milletin canını sıkma öğrenecek bir kişi varsa o da sensin.
Kanka işlemcinin ekran kartı HD 6570'den bile daha çöp.

İşlemciye çöp diyorsan otur konuşma sen bu kardeşimiz bu 2 PC ile cillop gibi yayın açar.
Ben bizzat test ettim.
8 GB RAM.
HD 6670.
X4 950.
Bu sistemle test ettim 30 FPS zor alıyor.

Tek sistem ile yaptığın için olabilir mi?

Sorunun var galiba anlamama gibi burada etkenimiz ekran kartı değil zaten ekran kartının kodeği bile yoktur işlemciden vereceğiz yayını eğer bilmiyorsan konuşup milletin canını sıkma öğrenecek bir kişi varsa o da sensin.

İşlemciye çöp diyorsan otur konuşma sen bu kardeşimiz bu 2 PC ile cillop gibi yayın açar.

Tek sistem ile yaptığın için olabilir mi?
Abim bende anlatamadım arkadaşa ekrankartı değil işlemci kullanacağım diye. Anlatamıyoruz galiba

2 sistem ile yaptım.

Hocam hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamış değilim ben bile Core 2 Quad diyorum bak G4400'den çok daha kötü HD 5450 ile sohbet yayını yapıyordum OBS'de 720p de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı