Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.625 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #31 _karadayi66 dedi: Hayır istediği yayını yapabilir. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi 2 çekirdek.
M.Saruhan Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #32 _karadayi66 dedi: Anlamıyorsunuz galiba arkadaş çift sistem yapacağım diyor oyunu başka PC'den oynayacak yayını G4400 işlemcisinden yapacak istediğin yayını açabilirsin dostum. Oyun sistemin kaldırıyorsa açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim çok sağol ☺
_karadayi66 dedi: Anlamıyorsunuz galiba arkadaş çift sistem yapacağım diyor oyunu başka PC'den oynayacak yayını G4400 işlemcisinden yapacak istediğin yayını açabilirsin dostum. Oyun sistemin kaldırıyorsa açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim çok sağol ☺
_karadayi66 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 2 Şubat 2021 #33 Ersin Zr dedi: İşlemcisi 2 çekirdek. Genişletmek için tıkla... Evet ben G3258 kullanıyorum tek sistem ile hem oynayıp hem yayın açabiliyorum bu arkadaşta yapabilir. M.Saruhan dedi: Tamam kardeşim çok sağ ol ☺ Genişletmek için tıkla... Rica ederim güzel bir OBS ayarı yaparsanız güzelce kaliteli yaparsın yayınını şimdiden başarılar. Twitch kanalını paylaşırsan benimle takip edeyim.
Ersin Zr dedi: İşlemcisi 2 çekirdek. Genişletmek için tıkla... Evet ben G3258 kullanıyorum tek sistem ile hem oynayıp hem yayın açabiliyorum bu arkadaşta yapabilir. M.Saruhan dedi: Tamam kardeşim çok sağ ol ☺ Genişletmek için tıkla... Rica ederim güzel bir OBS ayarı yaparsanız güzelce kaliteli yaparsın yayınını şimdiden başarılar. Twitch kanalını paylaşırsan benimle takip edeyim.
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #34 @_karadayi66 bilip bilmeden konuşma ekran kartı çöp 30 FPS zor verir öğrende gel.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #35 Fena bir işlemci olmamakla beraber malesef oyun oynarken yayın yaparsan inanılmaz kasılma takılma olur.
Fena bir işlemci olmamakla beraber malesef oyun oynarken yayın yaparsan inanılmaz kasılma takılma olur.
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #36 Ekran kartında AMD Radeon ReLive özelliği var mı söyle bana bu özellik olan ekran kartları çekebilir.
Ekran kartında AMD Radeon ReLive özelliği var mı söyle bana bu özellik olan ekran kartları çekebilir.
M.Saruhan Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #37 Votakeee dedi: @_karadayi66 bilip bilmeden konuşma ekran kartı çöp 30 FPS zor verir öğrende gel. Genişletmek için tıkla... Bak abim bu pc yayın pcsi oyun oynanmayacak. Lütfen dikkatli oku
Votakeee dedi: @_karadayi66 bilip bilmeden konuşma ekran kartı çöp 30 FPS zor verir öğrende gel. Genişletmek için tıkla... Bak abim bu pc yayın pcsi oyun oynanmayacak. Lütfen dikkatli oku
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #38 Kanka yayın yapma özelliği yok anlamıyor musun?
M.Saruhan Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #39 Votakeee dedi: Kanka yayın yapma özelliği yok anlamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Ben işlemciyi kullanacağım
Votakeee dedi: Kanka yayın yapma özelliği yok anlamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Ben işlemciyi kullanacağım
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #40 O zaman olur.