Intel Pentium G4400 sistem toplama

Rousherz

Hectopat
Daha fazla  
Kısıtlı bir bütçem var. Intel Pentium G4400 + RX 460'lı bir sistem dizmek istedim. Dolar yüksekken bile fiyatı makul geldi. Yazın almayı düşünüyorum belki dolar az da olsa düşer, daha rahat alabilirim.

Size sormak istediğim; Genelde oynayacağım oyunlar GTA 5 - The Forest - CS:GO - LoL vb. Nasıl bir performans alırım? Bu sistem beni kaç sene götürür? Oyunları düşük ayarda da oynarım benim için sıkıntı olmaz. 1366x768 çözünürlükte nasıl bir performans gösterir bu sistem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede olması gereken sistem böyledir fakat Intel'in yeni Kaby Lake serisinde olan G4560'lar Türkiye'ye gelene kadar beklemenizi öneririm. Çok daha ucuz fiyata i3 6100 performansı veren bir işlemci olacak.

Bu bütçede olması gereken sistem böyledir fakat Intel'in yeni Kaby Lake serisinde olan G4560'lar Türkiye'ye gelene kadar beklemenizi öneririm. Çok daha ucuz fiyata i3 6100 performansı veren bir işlemci olacak.
Yaza kadar gelir mi ne diyorsunuz? Büyük ihtimal sistemi yazın alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…