Intel Pentium G4560 ve RX 460 Bilgisayar Montajı

AlbionLancelot

Hectopat
Daha fazla  
Bu parçalar şuan elimde uyumsuzluk sorunu çıkmaz diye umuyorum. Bu parçaların montajını yaptırabileceğim bir yer yok varsa da güvenemiyorum çünkü bilindik markaların şirketleri yok gidip de bilgisayar malzemesi satan internet kafecilere yaptırmak istemiyorum evde kendim montajını internetten video izleyerek yapabilir miyim?

Bunu izleyerek mesela:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Parçaları montajladıktan sonra yapacağım işlemler neler bunlar hakkında bilgilendirebilir misiniz?

Bu sistemle günümüz oyunlarını ne kadar yüksek ayarlarda oynarım tatmin eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
BIOS güncellemesi yapmadan kullanamazsın. İtopya gibi bir yerden topla keyfine bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçaları farklı sitelerden aldığım için öyle bir şansım olmadı. Anakart BIOS güncel geliyor.

Yardımcı olabilir misiniz acaba.

Hiç yapmadıysanız tavsiye etmiyorum. İlla kendiniz yapacaksanız da bayağı bi montaj videosu izleyin derim. En önemli husus işlemci montajı. Onu kazasız belasız atlattınız mı, gerisi çorap söküğü.

Hiç yapmadım ama etrafımda güvenilir markaların ofisi yok gidip de internet kafeciye mi yaptırayım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…