Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 8 Mayıs 2020 #1 Intel Pentium G630. 6 GB DDR3 RAM. Intel HD 2000. 6 GB'ın 1GB'ı ekran kartına ayrılcak. 7200 RPM 500GB HDD. Ben buna W7 Ultimate düşünüyorum sizin fikirlerinizi almak için açtım konuyu, oyunlarda, normal kullanımda en iyi hangisi olur sisteme?
Intel Pentium G630. 6 GB DDR3 RAM. Intel HD 2000. 6 GB'ın 1GB'ı ekran kartına ayrılcak. 7200 RPM 500GB HDD. Ben buna W7 Ultimate düşünüyorum sizin fikirlerinizi almak için açtım konuyu, oyunlarda, normal kullanımda en iyi hangisi olur sisteme?
Çözüm myswagnotusual 8 Mayıs 2020 Moltreach dedi: Heh tamam benim için sıkıntı yok o zaman teşekkürler bu kadar uğraştığın için benle . bu arada kan sahibi çok sağlam. Genişletmek için tıkla... Ne demek, rica ederim. (Şarkıyı merak ettim ondan dinliyordum. )
Moltreach dedi: Heh tamam benim için sıkıntı yok o zaman teşekkürler bu kadar uğraştığın için benle . bu arada kan sahibi çok sağlam. Genişletmek için tıkla... Ne demek, rica ederim. (Şarkıyı merak ettim ondan dinliyordum. )
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Mayıs 2020 #11 myswagnotusual dedi: "Her platformda kötü yorum vardır." Ben bunu ikinci sorunuz için yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah razı olsun sizin sayenizde Nanopat oldum. Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: "Her platformda kötü yorum vardır." Ben bunu ikinci sorunuz için yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah razı olsun sizin sayenizde Nanopat oldum.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 8 Mayıs 2020 #12 Affansen dedi: Hocam Allah razı olsun sizin sayenizde Nanopat oldum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Hocam Allah razı olsun sizin sayenizde Nanopat oldum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 8 Mayıs 2020 #13 myswagnotusual dedi: Maalesef hiçbir sürümde yok. Genişletmek için tıkla... myswagnotusual dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kullandığın masaüstünün SS'ini atabilir misin. Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: Maalesef hiçbir sürümde yok. Genişletmek için tıkla... myswagnotusual dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kullandığın masaüstünün SS'ini atabilir misin.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 8 Mayıs 2020 #14 Artı 0 Eksi
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 8 Mayıs 2020 #15 myswagnotusual dedi: Eki Görüntüle 556935 Genişletmek için tıkla... Aero değil mi işte aynı görev çubuğu? Bu arada CS'de AFK kalma Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: Eki Görüntüle 556935 Genişletmek için tıkla... Aero değil mi işte aynı görev çubuğu? Bu arada CS'de AFK kalma
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 8 Mayıs 2020 #16 Moltreach dedi: Aero değil mi işte aynı görev çubuğu? Bu arada CS'de AFK kalma Genişletmek için tıkla... Her yerde yok sadece görev çubuğunda var. Sadece istemci açık oyunda değilim. Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: Aero değil mi işte aynı görev çubuğu? Bu arada CS'de AFK kalma Genişletmek için tıkla... Her yerde yok sadece görev çubuğunda var. Sadece istemci açık oyunda değilim.
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 8 Mayıs 2020 #17 myswagnotusual dedi: Eki Görüntüle 556935 Genişletmek için tıkla... myswagnotusual dedi: Her yerde yok sadece görev çubuğunda var. Genişletmek için tıkla... Nerelerde yok? Bir de pencere de olsa sıkıntı yok benim için. myswagnotusual dedi: Her yerde yok sadece görev çubuğunda var. Sadece istemci açık oyunda değilim. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı yani Dosya Ekleri screenshot-www.technopat.net-2020.05.08-17_49_14.png 10 KB · Görüntüleme: 43 Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: Eki Görüntüle 556935 Genişletmek için tıkla... myswagnotusual dedi: Her yerde yok sadece görev çubuğunda var. Genişletmek için tıkla... Nerelerde yok? Bir de pencere de olsa sıkıntı yok benim için. myswagnotusual dedi: Her yerde yok sadece görev çubuğunda var. Sadece istemci açık oyunda değilim. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı yani
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 8 Mayıs 2020 #18 Moltreach dedi: Nerelerde yok? Bir de pencere de olsa sıkıntı yok benim için. Tarayıcı yani Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: Nerelerde yok? Bir de pencere de olsa sıkıntı yok benim için. Tarayıcı yani Genişletmek için tıkla...
KS KS Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 8 Mayıs 2020 #19 myswagnotusual dedi: Eki Görüntüle 556943 Genişletmek için tıkla... Heh tamam benim için sıkıntı yok o zaman teşekkürler bu kadar uğraştığın için benle . bu arada kan sahibi çok sağlam. Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: Eki Görüntüle 556943 Genişletmek için tıkla... Heh tamam benim için sıkıntı yok o zaman teşekkürler bu kadar uğraştığın için benle . bu arada kan sahibi çok sağlam.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 8 Mayıs 2020 #20 Moltreach dedi: Heh tamam benim için sıkıntı yok o zaman teşekkürler bu kadar uğraştığın için benle . bu arada kan sahibi çok sağlam. Genişletmek için tıkla... Ne demek, rica ederim. (Şarkıyı merak ettim ondan dinliyordum. ) Artı 0 Eksi Çözüm
Moltreach dedi: Heh tamam benim için sıkıntı yok o zaman teşekkürler bu kadar uğraştığın için benle . bu arada kan sahibi çok sağlam. Genişletmek için tıkla... Ne demek, rica ederim. (Şarkıyı merak ettim ondan dinliyordum. )