İntel Pentium İnside İşlemcili PC'Ye En uygun Ekran Kartı ?

Daha fazla  
Herkeze Merhaba. Evdeki Masaüstü Bilgisayarım için en uygun ekran kartını arıyorum.
Pc Özellikleri:
  • İntel Pentium İnside İşlemci
  • 2 GB RAM
Maddi Fiyat Aralıgı 150-250 300'ü de zorlayabilirim.
Bu fiyat aralığında en iyi ekran kartını bana söyler misiniz?
Nvidia GT730 Nasıl öerir misniz ? Pek bi bilgim yok bu konularda.
En Azından Gta 4 Hatta Gta 5 i zorlarmış Test videolarında gördüm.
Bu Konuda Öneride Bulunursanız Sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 240 alın. Mutlaka ram'inizi yükseltmelisiniz. En az 2 gb ram takviyesi gerekli. Önerim, o bilgisayara hiç takviye edilmemesi ve düzgün bir bütçe toplanıp, iyi bir bilgisayar toplanması.

Bu aralar maddi imkandan dolayı 0 dan sisstem toplamam çok güç.
2 GB Ram Daha Alabilirm.Ayrıca Ben daha çok League of Legends , Dead Island,Gta 4 Gibi oynunları açması benim için yeterli çok kaliteli görüntü almasamda uyar Bahsettiğiniz R7 240 Cidden çok hoşuma gitti hem fiyatı iyi hemde özellikleri en azından benim şimi görür.Başka sitelerdede R7 240 Tavsiye ediliyordu.Önerileriniz İçin teşekkür ederim. Hee bide unutmadan Bu ekran kartı için tahmini kaç whatt power'a ihtiyacım var? Bide piyasada verdiğim fiyat aralığında en iyi performansı bu ekran kartındanmı alabilrim ?

R7 250 daha iyi olurdu ama bitmiş. R7 240 şuan o fiyata alınabilecek en iyi ekran kartı. 350W veya 400W yeterli olacaktır.

Ne alırsınız alın ama Sapphire almyın. Kullanıcıların çoğu şikayetçi.

R7 250 Aldığım Taktirde Oyun Çözünürlülüğünü Abartmadığım sürece İşlemcide Dar Boğaz Olma ihtimali varmıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…