İntel Pentium İnside İşlemcili PC'Ye En uygun Ekran Kartı ?

Işlemci ve ram yüzünden belki darboğaz olayi r7 250 de olabilir fakat
r7 240 rahatlikla kullanabilirsiniz ..
psu yu en az 400 watt alirsaniz iyi olur

R7 240 minimum düzeyde güç tüketiyor fakat 400watt psu nuz varsa r7 250 alin . Aralarında gözle görülebilecek fark var . Ama aglayacak kadar fark yok r7 240 ta iyi bir kart

R7 240 minimum düzeyde güç tüketiyor fakat 400watt psu nuz varsa r7 250 alin . Aralarında gözle görülebilecek fark var . Ama aglayacak kadar fark yok r7 240 ta iyi bir kart
Fakat Diyorsunuzki Elimdeki işlemci yüüznden R7 250'de Darboğaz olabilir. Oyun ayarlarını düşürsem fayda edermi ?

Işlemci ve raminiza bakarsak r7 250 de küçük bir darboğaz olabilir. R7 240 tercih edin .

Sistemi ne kadar zaman kullanacaksınız ? idarelikmi yoksa ileriye yönelikmi ?

Sistemi ne kadar zaman kullanacaksınız ? idarelikmi yoksa ileriye yönelikmi ?
Yaklaşık 6 ay ile 1 Sene Arasında

Ayrıca R7 240 ASUS ile MSI farkları nedir ben dış görünüş olarak bakınca MSI daha iyi gibime gledi fan yapısı falan sizin fikriniz nedir ?

Yaklaşık 6 ay ile 1 Sene Arasında

Bütçenize Göre değişir bütçenizi ögrenebilirmiyim bütçeniz kısıtlı ve azsa

2gb ram + r7 240 2gb 128 bit alırsanız 6-7 ay boyunca sizi idare eder fakat çok yüksek kaliteli oyunları minimum seviyede 25-30 fps arası oynayabilirsiniz. fakat tabi işlemciniz fps'nizi düşürebilir. ama derseniz ben Counter Strike global offensive gibi oyunlar oynayacağım r7 240 işinizi görür .

Ayrıca R7 240 ASUS ile MSI farkları nedir ben dış görünüş olarak bakınca MSI daha iyi gibime gledi fan yapısı falan sizin fikriniz nedir ?

MSI'nin soğutma sistemleri daha iyi diye biliyorum , GDDR3 almayı tercih edin .

Bütçem 200-250 300'üde Zorlayabilirim.
Çok yüksek seviye Oyun Oynanam oynasamda minimum seviyede oynasam benim için 7-8 ay hatta 1 yıl yeter.
Örnek verirsek: League of Legends , Dead Island, Gta 4 ( GTA 5'ide denemek isterim.) DayZ , H1Z1 , Dying Light , Crysis 2 gibi oyunlar.

Technopatın Gta 5 R7 240 Performans Testi Videosunda Düşük Kalitede Gayet İyide oynanıyordu Ancak benim İşletim sistemi buna izinv ermez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…