M MakeXTR Centipat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Selam ben Intel Pentium N3710 var ben bu Microsoft Store'da satılan Intel grafikleri kontrol merkezini kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2023
Selam ben Intel Pentium N3710 var ben bu Microsoft Store'da satılan Intel grafikleri kontrol merkezini kullanabilir miyim?
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.557 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #2 HD 405 var dahili olarak, evet kontrol panelini kullanabilirsin. 2 yıl boyunca aynı özelliklerde bir laptopu kullandım, güzeldi de.
HD 405 var dahili olarak, evet kontrol panelini kullanabilirsin. 2 yıl boyunca aynı özelliklerde bir laptopu kullandım, güzeldi de.
M MakeXTR Centipat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 arasyuksel dedi: HD 405 var dahili olarak, evet kontrol panelini kullanabilirsin. 2 yıl boyunca aynı özelliklerde bir laptopu kullandım, güzeldi de. Genişletmek için tıkla... Oley kullanabilirim yani peki laptopunuz neydi
arasyuksel dedi: HD 405 var dahili olarak, evet kontrol panelini kullanabilirsin. 2 yıl boyunca aynı özelliklerde bir laptopu kullandım, güzeldi de. Genişletmek için tıkla... Oley kullanabilirim yani peki laptopunuz neydi