Intel Pentium P6100 Mac OS X kurmak

mert94

Hectopat
Ben yeniyim bilgisayardan da çok anlamam eğer yanlış yazarsam kusura bakmayın.

Benim CASPER NİRVANA NB 16.5 laptop'um var.

Özellikleri :
  • Sistem üreticisi pegatron corporation
  • Sistem modeli H36y
  • İşlemci intel pentium cpu p 6100 @2.00 ghz (2cpus) - 2.0 ghz
  • Bellek 2048 mb ram
  • Ekran intel hd graphigs
  • üretici intel corporation
  • yonga türü intel graphics pentium
  • dac türü internal
  • yaklaşık toplam bellek 762 mb
  • geçerli görüntü modu 1366 x 768 32bit 60 hz

Windows 7 yerine mac os x kurmak istiyorum.

1- Sistem özelliklerim kurtarır mı?
2- Yükledikten sonra anakartta sorum olur mu? ( tamamen bilmediğimde soruyorum )
3- Driverları nereden bulurum uyum sorunu olur mu?
4- Sanırım bu yükleyeceğimiz orjinal olmayacak sorum olur mu yasal mıdır sonradan sorun çıkar mı?
5- Nereden indirebilirim mac os x'i
6- Dvd ile kurabilir miyim?
7- Hangi yolları izlemem lazım resimli anlatım veya videolu anlatım varsa linkini verebilirseniz.

Şimdiden teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum hoş geldin öncelikle

Ilk olarak forumda bence biraz araştırma yapmalısın Recep baltaş hocamız bir çok rehberi bulunmakta. Sana yardımı dokunacaktır iAtkos ML2 rehberini izlemeni tavsiye ederim.

Rehberden 2 - 3 video izledim ama bu sorularıma cevap bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

Benim pek tecrübem yok ve yalnış bilgi aktarmak istemem ama önce var olan işletim sisteminde sanal makina kurmanı ve Ardından iAtkos ML2 USB belleği oluşturmanı daha sonra kurulum aşamasına geliceksin. O Bölümü'de Recep BALTAŞ hocamızın rehberlerini izleyebilirsin.

Casper almışsın, ucuza kaçmışsın. İşlemcin Intel Pentium P6100 ve bu işlemcideki ekran kartı HD Graphics. HD Graphics de Mac OS X tarafından desteklenmiyor.

İşlemcin sanallaştırma da desteklemiyor... Mac OS X senin için çıkmaz sokak maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…