Intel Pentium Sistem Upgrade Önerisi

Kutluhan 25

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir bilgisayarım var, yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum, sizce bilgisayar dirilir mi ve oyunları açar mı? Eski sistem özellikleri:
  • Intel Pentium Inside 4
  • 1 GB
  • 25 W
Başka bir şey bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir bilgisayarım var, yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum, sizce bilgisayar dirilir mi ve oyunları açar mı? Eski sistem özellikleri:
  • Intel Pentium Inside 4
  • 1 GB
  • 25 W
Başka bir şey bilmiyorum.
Cpu- z vb. programlar sayesinde anakartınızı öğrenebilirsiniz. Ona göre işlemci vb. önerebiliriz.

Eğer işlemci, ram v.s değiştirmeyeceksen istersen GTX 1080 tak yine oyunlarda kasar.

Sistemini satmanı ve yeni sistem toplamanı öneririm bütçe düşük ise apu sistemlere yönel.

Öyle bi PC bendede vardı. 2.00 Ghz hızdan FSB falan filan kurcalayıp 2.53 Ghz hızda çalıştırmıştım. Ancak maksimum oynayacağın oyunlar PES 2006 / Minecraft 1.7.2 oda ayarlamasını bilirsen / Max Payne 1 ve 2. Oyunu / PapersPlease gibi oyunları açar. Mesela Happy Whells gibi tarayıcı oyununda bile donar. Eğer bu PC ne yatırımı düşünme. Benim alta yazan PC hurdacıda şuan. Yazın inşallah kendime PC toplayacam. Sen bütçeni söyle arkadaşlarla sana yardımcı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…