Intel Pentium T4200 GeForce 9400M g CS 1.6 oynanır mı?

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
Evde ölü bir bilgisayar var özellikleri;
-Intel Pentium t4200.
-NVIDIA GeForce 9400M g
-2 GB RAM.
-Windows 7

Bu bilgisayarda SSD yok SSD takılacak batarya ölü batarya yenilenecek ve RAM arttırılacak. Orijinal CS 1.6 var. Bilgisayar Acer Aspire 5737Z. Bu bilgisayarı biraz masraf ederek yaptırıp en azından yazın bilgisayar alıncaya kadar CS 1.6 oynayabilecek hala getirip CS oynasam sarar mı?

Ben T3400 768mb ram ve SiS marka denen rezalet bir ekran kartıyla 30FPS oynuyordum sen hayli hayli oynarsın.

Kasmaz zaten harici GPU'su var. Hangi işletim sistemi var?

Sıkıntı olmaz. Eğer ksarsa ve sizi tatmin etmezse Windows XP'ye düşürün. Ben genellikle hep Windows XP de oynardım. Windows 7 kastırıyordu az bir şey. Başika oyun önerisi olarak Call of Duty 1 rahatlıkla oynatır bir de Max Payne 1'i sorunsuz oynarsınız.

Sıkıntı olmaz. Eğer ksarsa ve sizi tatmin etmezse Windows XP'ye düşürün. Ben genellikle hep Windows XP de oynardım. Windows 7 kastırıyordu az bir şey. Başika oyun önerisi olarak Call of Duty 1 rahatlıkla oynatır bir de Max Payne 1'i sorunsuz oynarsınız.
Teşekkürler hocam oyun önerileriniz için call of duty 2 yi de açıyordu bu arada. Bir de Windows Xp çok eski olduğu için asla kurmam zaten laptopun stock halinde Windows vista yüklüymüş fakat vistanın çöküşünden sonra abim Windows 7 kurmuş

Teşekkürler hocam oyun önerileriniz için Call of Duty 2'yi de açıyordu bu arada. Bir de Windows XP çok eski olduğu için asla kurmam zaten laptopun stock halinde Windows Vista yüklüymüş fakat Vista'nın çöküşünden sonra abim Windows 7 kurmuş.

Benim laptop da öyleydi Vista kurulu gelmişti. Ama ben maksimum değerleri merak ettiğim için hafif bir XP sürümü kurup kullanmıştım. Eskilerden NFS undergorund 2 de sarar eğer araçlara az da olsa merakınız varsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı