İntel PRG3110H USB'den Windows 10 Kurulumunun Başlamaması

kerimcan3221

Hectopat
Daha fazla  
Intel PRG3110H anakarta sahibim. Windows 10 USB belleğe yazdım. Ama sistemi USB bellek ile başlatamıyorum. BIOS gördüğüm hiçbir BIOS'a benzemiyor. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. 1 haftadır kafayı yedim.

2005 çıkışlı bir anakartta olacağını sanmıyorum açıkcası

@Recep Baltaş bacak bacak üstüne attım format atmayı bekliyorum Yardımınızı bekliyorum.

BIOS güncellemesini yaptım. USB bellekte MBR olarak rufus programından hazırladım. BIOS ekranının fotoğrafını atmak isterdim fakat telefonum şu anda garantide.

An itibariyle babamın bilgisayarında denedim ve USB sağlam. @Recep Baltaş Hocam yorumunuzu bekliyorum şu anda ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bilgisi olan yokmu? Delircem evde valla takıntı oldu şu anda.

Boot menüsünüe erişebiliyor musunuz ? F12, F8 veya ESC ile denediniz mi? USB değil, HDD altında USB belleği seçip boot edersiniz çok eski anakartlarda. USB, HDD olarak emüle edilir.

Boot menüsüne ayrı bir tuş yok. Bilgisayar açılırken F2 tuşuna basıp BIOS menüsüne giriyorum. Oradan HDD menüsünden USB belleği öncelikli işaretliyorum genede olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…