PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 21 Ağustos 2021 #1 Anakartımın grafik kartı olan Intel Q33 driverini arıyorum. Donanım kimliği: PCI\VEN_8086&DEV_29D2&SUBSYS_281E103C&REV_02 İşletim sistemi: Windows 8.1 Anakart: HP Compaq DC5800.
Anakartımın grafik kartı olan Intel Q33 driverini arıyorum. Donanım kimliği: PCI\VEN_8086&DEV_29D2&SUBSYS_281E103C&REV_02 İşletim sistemi: Windows 8.1 Anakart: HP Compaq DC5800.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 21 Ağustos 2021 #2 Microsoft Update Catalog www.catalog.update.microsoft.com Arama linki. Kurulum galiba INF ile yapılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Microsoft Update Catalog www.catalog.update.microsoft.com Arama linki. Kurulum galiba INF ile yapılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 21 Ağustos 2021 #3 PanzerTR dedi: Microsoft Update Catalog www.catalog.update.microsoft.com Arama linki. Kurulum galiba ınf ile yapılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef yine olmadı. Yapabileceğim başka bir şey yok mu? @PanzerTR bir türlü indiremedim şu driveri. Yardım edecek biri yok mu sürücüyü indirmem lazım. Windows 10 kursam driveri kurar mı @PanzerTR Son düzenleme: 22 Ağustos 2021
PanzerTR dedi: Microsoft Update Catalog www.catalog.update.microsoft.com Arama linki. Kurulum galiba ınf ile yapılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef yine olmadı. Yapabileceğim başka bir şey yok mu? @PanzerTR bir türlü indiremedim şu driveri. Yardım edecek biri yok mu sürücüyü indirmem lazım. Windows 10 kursam driveri kurar mı @PanzerTR