wlorezz Femtopat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Rust oyununu oynamak istiyorum ve almadan önce kaç FPS alacağımı merak ediyorum. Sizce ortalama kaç FPS alırım?
Rust oyununu oynamak istiyorum ve almadan önce kaç FPS alacağımı merak ediyorum. Sizce ortalama kaç FPS alırım?
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 13 Haziran 2023 #2 wlorezz dedi: Rust oyununu oynamak istiyorum ve almadan önce kaç FPS alacağımı merak ediyorum. Sizce ortalama kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinin i5 yakın güçlü bir işlemci ekran kartınızda güçlü açar ama tahminen 40-65 arası düşünüyorum RAM'leriniz 8 GB olmak zorunda.
wlorezz dedi: Rust oyununu oynamak istiyorum ve almadan önce kaç FPS alacağımı merak ediyorum. Sizce ortalama kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinin i5 yakın güçlü bir işlemci ekran kartınızda güçlü açar ama tahminen 40-65 arası düşünüyorum RAM'leriniz 8 GB olmak zorunda.
wlorezz Femtopat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 saudae dedi: Hocam işlemcinin i5 yakın güçlü bir işlemci ekran kartınızda güçlü açar ama tahminen 40-65 arası düşünüyorum RAM'leriniz 8 GB olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... knk işmecim nasıl güçlü ya normalde çok kötü diye biliyordum bide 8 gb ram olmadan açılmıyor mu ?
saudae dedi: Hocam işlemcinin i5 yakın güçlü bir işlemci ekran kartınızda güçlü açar ama tahminen 40-65 arası düşünüyorum RAM'leriniz 8 GB olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... knk işmecim nasıl güçlü ya normalde çok kötü diye biliyordum bide 8 gb ram olmadan açılmıyor mu ?