Intel Q8400 ve 4 GB RAM İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

ahmetsefer

Hectopat
Daha fazla  
Beyler ve bayanlar bu sistemi 8 yıldır kulanıyorum.
  • FOXCONN G41MXE
  • 4 GB RAM
  • Intel Core Quad Q8400
ATI Mobility Radeon HD 4350 ekran kartı var. Ekran kartını değiştirmek istiyorum yardım eder misiniz?

Anakart hariç sistemimiz bire bir aynı. Güç kaynağı Belson 300W'dır diye tahmin ediyorum. Bu sisteme R7 240-250 gider bence. Risk alıp GTX 750 Ti alanlar var bu sisteme.

Riskten kastınız güç kaynağı mıdır? Performans testleri olarak işlemci ve GTX750 Ti modelinin oyun videoları mevcut. Yani darboğaz durumu olmuyor. Bende de ikinci sistem olarak bu sisteme yakın bir sistem var ve temiz GTX750 Ti bulursam almayı düşünüyorum. Biraz daha kuşkunuzu açarsanız memnun olurum. @batu_da_batou

Evet, güç kaynağından bahsediyordum. GTX 750 Ti 75W çekiyor diye biliyorum, forumda bu konudaki kuşkuları hakkında konu açan bir sürü insan varmış. Bahsettiğim güç kaynağı 12V kanalından 220-230W veriyor. GTX 750 Ti ile kullananları görüyorum ama ucu ucuna risk etmemek için bu kartla PSU önerenler de varmış. Arkadaşa tavsiyem GTX 750 Ti alması yönünde. Yine de bilgisayardaki kullanışsız parçaları çıkarmalı. (kart okuyucu, DVD RW gibi)

Güç kaynağının etiket fotoğrafını çekersen güç tespiti yaparım. Bu sisteme gtx 650 ti, gtx 750 ti, r7 250, r7 240 gibi kartlar takılabilir. Güç kaynağın yetiyorsa en mantıklısı gtx 750 ti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…