Intel Q8400 ve GTX 750 Sistem PUBG Oynatır mı?

218290

Kilopat
PUBG almak istiyorum fakat almadan önce sistemim destekler mi, rahat rahat oynayabilir miyim diye araştırma yapmak istedim. 720p Low ayarlarda sistemim PUBG'ye yeter mi?

• Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz
  • Asus GTX 750 1 GB
  • 8GB DDR2 800 MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG almak istiyorum fakat almadan önce sistemim destekler mi, rahat rahat oynayabilir miyim diye araştırma yapmak istedim. 720p Low ayarlarda sistemim PUBG'ye yeter mi?

• Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz
  • Asus GTX 750 1 GB
  • 8GB DDR2 800 MHz RAM
Ramlerinizin frekansı düşük ve DDR2.
Ekran kartınız iyi ama günümüz oyunları için en az 2 GB Olmalıydı.
İşlemciniz eski baya bi ama götürür.
En düşük ayarlarda ve çözünürlükte belki 40-50 Fps alma şansınız var

peki ne yetersiz kalır işlemci mi ram mi ram frekansı mı ekran kartı mı ekran kartı vrami mi
Ramlerinizin frekansı düşük ve DDR2.
Ekran kartınız iyi ama günümüz oyunları için en az 2 GB Olmalıydı.
İşlemciniz eski baya bi ama götürür.
En düşük ayarlarda ve çözünürlükte belki 40-50 Fps alma şansınız var
Ekran kartımın vrami 1 fakat gaming model asus çift fanlı yani alışılmış gtx 750den biraz daha performanslı çalışmaz mı
Overclock yaparsan işlemcine oynatma ihtimali var gene 40 fps ekran kartın 750 ti 2 gb olsaydı oynatırdı overclock'suz.
Gigabyte p35 ds3l anakartım var ve inanın overclocktan anlamam ve bu şekilde yaparsam işlemcimi yakacağımdan korkuyorum bunun için yardımcı olabilecek bir makale veya rehber videosu öneriniz var mı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı