E EnesMelih Hectopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, benim Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz işlemcim var. Bu işlemciye delid yapılır mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Not: İşlemcim aşırı ısınıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2018
Merhaba arkadaşlar, benim Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz işlemcim var. Bu işlemciye delid yapılır mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Not: İşlemcim aşırı ısınıyor.
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 26 24 Ocak 2018 #2 Q9400'ün IHS case'si DIE çekirdeğine doğrudan lehimlidir. Delid yapmaya kalkarsanız işlemciniz kullanılamaz hale gelecektir.
Q9400'ün IHS case'si DIE çekirdeğine doğrudan lehimlidir. Delid yapmaya kalkarsanız işlemciniz kullanılamaz hale gelecektir.
E EnesMelih Hectopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #3 Neurevt dedi: Q9400'ün IHS case'si DIE çekirdeğine doğrudan lehimlidir. Delid yapmaya kalkarsanız işlemciniz kullanılamaz hale gelecektir. Genişletmek için tıkla... Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Peki delid yapma aparatları olurmu?
Neurevt dedi: Q9400'ün IHS case'si DIE çekirdeğine doğrudan lehimlidir. Delid yapmaya kalkarsanız işlemciniz kullanılamaz hale gelecektir. Genişletmek için tıkla... Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Peki delid yapma aparatları olurmu?
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 25 Ocak 2018 #4 EnesMelih dedi: Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Peki delid yapma aparatları olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam delid yaparsanız işlemcinize veda edersiniz. En kısa böyle açıklanabilir.
EnesMelih dedi: Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Peki delid yapma aparatları olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam delid yaparsanız işlemcinize veda edersiniz. En kısa böyle açıklanabilir.
E EnesMelih Hectopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2018 #5 aybrktrhn dedi: Hocam delid yaparsanız işlemcinize veda edersiniz. En kısa böyle açıklanabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yorumunuz için teşekkür ederim.
aybrktrhn dedi: Hocam delid yaparsanız işlemcinize veda edersiniz. En kısa böyle açıklanabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yorumunuz için teşekkür ederim.
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2018 #6 Çekirdeğe doğrudan lehimli ise yapmanın bir anlamı yok.