Intel Q9400 sistemde Half Life düşük FPS

Yusuf Mert KYNC

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Windows 7 yüklüydü ve ben her şeyi sıfırlayıp USB ile Windows 7 Lite yükledim. Yüklemeden önce Half Life 1'de OpenGL'de iken 80-90 civarı FPS alıyordum. Yüklemeden sonra OpenGL'de FPS 4-5 oluyor. Yardımcı olur musunuz?
Not: Software da iken FPS 60 sabit oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım oldu. Oyunun menüsüne kadar girdim ve 200 FPS alıyorum fakat ekranın yarısı siyah. Önceden menüde 4 FPS alıyordum

Ekranın yarısı siyah bunu ben biliyorum bir sorun sanırım çözünürlüğün değişikse kendi PC'nin çözünürlüğü yap çözülür ama oyun kasabilir

Ha bu arada 32 Bit versiyonu var mıdır acaba? Sistemim CPU hariç adamın sistemle aynı bir de 32 Bit.

Teşekkürler deneyeceğim olmazsa başka bir konudan GMA 4500 driverı buldum denerim

Vee evet çalıştı ilk bir hoş geldiniz ekranı bayağı uzun sürdü ve çalıştığında biraz siyah ekranda bekledim açılması için ama yeni driver olduğundandır ve ayrıca hızlandırma sürücüsü olarak geçiyor bir ihtimal FPS artışı sağlamış mıdır?

Son düzenleme:
Net bir şey diyemeyeceğim. Deneyin ve görün.

Net bir şey diyemeyeceğim. Deneyin ve görün.

Half-Life yoktu maalesef CS 1.6 benzeri diye denedim CS:GO skin packli olan: 80-90 FPS (bedava 10 FPS mükemmel) orijinal CS 1.6: 200 FPS CS Source 20 FPS zaten üstüne CS:GO mod kurulu normal yani arttırmış TF2 Source ile aynı şeyi yaşayacağından dolayı denemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…