caylakdonanimci Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 269 Çözümler 1 8 Aralık 2020 #1 Merhaba, arkadaşlar. Bugün Intel Q9550 işlemcisini aldım, sorunsuz çalışıp çalışmayacağını nasıl test edebilirim?
Merhaba, arkadaşlar. Bugün Intel Q9550 işlemcisini aldım, sorunsuz çalışıp çalışmayacağını nasıl test edebilirim?
özgür2626 Kilopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #2 Stres testine sokabilirsin.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.522 Makaleler 4 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #3 caylakdonanimci dedi: Merhaba, arkadaşlar. Bugün Intel Q9550 işlemcisini aldım, sorunsuz çalışıp çalışmayacağını nasıl test edebilirim? Genişletmek için tıkla... FurMark veya PassMark kullanın hocam.
caylakdonanimci dedi: Merhaba, arkadaşlar. Bugün Intel Q9550 işlemcisini aldım, sorunsuz çalışıp çalışmayacağını nasıl test edebilirim? Genişletmek için tıkla... FurMark veya PassMark kullanın hocam.
caylakdonanimci Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 269 Çözümler 1 8 Aralık 2020 #4 özgür2626 dedi: Stres testine sokabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aida64 ile stres testinde şuan 6 dakika oldu sıcaklık 80 dereceyi buldu, normal mi? Damon Salvatore dedi: FurMark veya PassMark kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... Aida64 kullanmak sağlıklı sonuçlar verir mi? 18 dakika oldu sıcaklık stres testinde 80 - 85 arasında. Sizce işlemci sağlıklı mı? Son düzenleme: 8 Aralık 2020
özgür2626 dedi: Stres testine sokabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aida64 ile stres testinde şuan 6 dakika oldu sıcaklık 80 dereceyi buldu, normal mi? Damon Salvatore dedi: FurMark veya PassMark kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... Aida64 kullanmak sağlıklı sonuçlar verir mi? 18 dakika oldu sıcaklık stres testinde 80 - 85 arasında. Sizce işlemci sağlıklı mı?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.522 Makaleler 4 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #5 caylakdonanimci dedi: AIDA64 ile stres testinde şu an 6 dakika oldu sıcaklık 80 dereceyi buldu, normal mi? AIDA64 kullanmak sağlıklı sonuçlar verir mi? 18 dakika oldu sıcaklık stres testinde 80 - 85 arasında. Sizce işlemci sağlıklı mı? Genişletmek için tıkla... 80 85 derece Core 2 Quad'lar için normal PassMark'ta performansının da karşılaştırabilirsin PassMark puanı çok düşükse sıkıntı vardır.
caylakdonanimci dedi: AIDA64 ile stres testinde şu an 6 dakika oldu sıcaklık 80 dereceyi buldu, normal mi? AIDA64 kullanmak sağlıklı sonuçlar verir mi? 18 dakika oldu sıcaklık stres testinde 80 - 85 arasında. Sizce işlemci sağlıklı mı? Genişletmek için tıkla... 80 85 derece Core 2 Quad'lar için normal PassMark'ta performansının da karşılaştırabilirsin PassMark puanı çok düşükse sıkıntı vardır.
caylakdonanimci Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 269 Çözümler 1 8 Aralık 2020 #6 Damon Salvatore dedi: 80 85 derece Core 2 Quad'lar için normal PassMark'ta performansının da karşılaştırabilirsin PassMark puanı çok düşükse sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Kaç puan çıkmalı? Damon Salvatore dedi: 80 85 derece Core 2 Quad'lar için normal PassMark'ta performansının da karşılaştırabilirsin PassMark puanı çok düşükse sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Son olarak ekteki sonuçları incelediğinizde yorumunuz nedir, zar zor bu işlemciyi alabildim bu nedenle sağlıklı olması çok önem arz ediyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 26,5 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 8 Aralık 2020
Damon Salvatore dedi: 80 85 derece Core 2 Quad'lar için normal PassMark'ta performansının da karşılaştırabilirsin PassMark puanı çok düşükse sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Kaç puan çıkmalı? Damon Salvatore dedi: 80 85 derece Core 2 Quad'lar için normal PassMark'ta performansının da karşılaştırabilirsin PassMark puanı çok düşükse sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Son olarak ekteki sonuçları incelediğinizde yorumunuz nedir, zar zor bu işlemciyi alabildim bu nedenle sağlıklı olması çok önem arz ediyor.