omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2014 #21 GTX 650Ti Boost R9 270X'e göre daha alt seviye bir ekran kartı. Bu yüzden GTX 650Ti Boost'u önermiyoruz.
GTX 650Ti Boost R9 270X'e göre daha alt seviye bir ekran kartı. Bu yüzden GTX 650Ti Boost'u önermiyoruz.
Burak Tüzün Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 1.293 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2014 #22
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 17 Şubat 2014 #23 R9 270X benim anakartımla uyumlu mu ? Ayrıca ekran kartını aldıktan sonra kendim monte etmeyi düşünüyorum nasıl yapabilirim ?
R9 270X benim anakartımla uyumlu mu ? Ayrıca ekran kartını aldıktan sonra kendim monte etmeyi düşünüyorum nasıl yapabilirim ?
Burak Tüzün Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 1.293 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2014 #24 Uyumlu. Yapman gereken; ekran kartı slotunun yanında(kasanın arka, tarafı) içten 1-2 toz ızgarası sökeceksin. Sonra Ekran kartını slota oturtup bağlantıları takıp kullanacaksın.
Uyumlu. Yapman gereken; ekran kartı slotunun yanında(kasanın arka, tarafı) içten 1-2 toz ızgarası sökeceksin. Sonra Ekran kartını slota oturtup bağlantıları takıp kullanacaksın.
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 17 Şubat 2014 #25 Burak Tüzün dedi: Uyumlu. Yapman gereken; ekran kartı slotunun yanında(kasanın arka, tarafı) içten 1-2 toz ızgarası sökeceksin. Sonra Ekran kartını slota oturtup bağlantıları takıp kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok teşekkür ederim. Peki daha sonra ekran kartı için yapmam gereken herhangi bir şey var mı ? (Örn:driver, yazılım vb.) - - - Güncellendi - - - Burak Tüzün peki psu'yu nasıl monte edebilirim ?
Burak Tüzün dedi: Uyumlu. Yapman gereken; ekran kartı slotunun yanında(kasanın arka, tarafı) içten 1-2 toz ızgarası sökeceksin. Sonra Ekran kartını slota oturtup bağlantıları takıp kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok teşekkür ederim. Peki daha sonra ekran kartı için yapmam gereken herhangi bir şey var mı ? (Örn:driver, yazılım vb.) - - - Güncellendi - - - Burak Tüzün peki psu'yu nasıl monte edebilirim ?
Burak Tüzün Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 1.293 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2014 #26 Kardeşim, aldığında yeni bir konu aç veya videoları izleyerek daha iyi anlayabilirsin.
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2014 #27 Videolarda her bileşenin nasıl takılacağı ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Şubat 2014 #28 AMD sistem toplama rehberinde PSU takıyoruz, bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 15 Mart 2014
AMD sistem toplama rehberinde PSU takıyoruz, bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et