Uyumlu İntel Quad Core Q8400 GeForce 9600GT sisteme hangi macOS sürümü uygundur?

EmirTokyurek

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows'tan sıkılmış biri olarak yeni heyecanlar arıyorum. Bu nedenle macOS kurmak istiyorum. Sistemime hangi sürüm uygundur acaba?

Sistem özelliklerim şöyle;

OpenCore BL / Gigabyte GA-G31M-ES2l V2 / Intel Quad Core Q8400 2, 66GHz / NVIDIA GeForce 9600GT 1GB / Realtek ALC883 / Qualcomm Atheros AR8131 / 120GB SSD & 250GB HDD & 250GB HDD / 4 GB DDR2 800MHz RAM.

High Sierra deneyebilirsiniz.

Hocam peki TP-Link UB500 Bluetooth Dongle'ımı çalıştırabilir miyim? İnternette araştırdığımda bazıları çalışır diyor bazıları çalışmaz diyor?

Hocam peki TP-Link UB500 Bluetooth Dongle'ımı çalıştırabilir miyim? İnternette araştırdığımda bazıları çalışır diyor bazıları çalışmaz diyor?

Şöyle söyleyeyim başka bir forumda bulduğum bilgiye göre hiçbir şekilde desteklenmiyor.

Kaynak : SOLVED - Bluetooth not working hackintosh (TP Link UB500)

Yani mecburen uyumlu bir Wİ-Fİ kart edinmeniz gerekmekte maalesef. Uyumlu kartlar için @claus'un hazırlamış olduğu makalemizi inceleyebilirsiniz.

Hocam aslında Wi-Fi için değil de kulaklığımı kullanmak için kullanıyorum. Ama MacOS'da çalışmıyorsa Mac'e geçmemin hiçbir anlamı kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…