Intel(R) 100 Series/C230 Chipset Family sürücüsü önemli mi?

TunaDoğan

Hectopat
Daha fazla  
Intel(R) 100 Series/C230 Series Chipset Family Thermal subsystem - A131 sürücüsünün güncel olması önemli mi?

Elbette önemlidir. Chipset sürücülerinizin güncel halini Intel Driver Update Ulity yazılımı ile yükleyebilirsiniz.
Sürücü bulucular güvenli değil ki yanlış sürücüyü falan yükleyebiliyorlar.

Bugün Monster marka bilgisayarımı aldım. Windows 10 kurulumunu Technopat rehberlerine göre yaptım. Fakat aygıt yöneticisine geldiğimde Intel(R) 100 Series/C230 Series Chipset Family PMC A 121 özelliklerinde ''bu sürücü için aygıt yüklenmemiş.'' yazısını görüyorum. Bahsettiğim şeyin ne ile alakalı olduğunu da bilmiyorum fakat yardımcı olabilir misiniz? Aynı zamanda Intel(R) 100 Series/C230 Series Chipset Family Thermal subsystem - A131 için de aynı şey geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel(R) 100 Series/C230 Series Chipset Family Thermal subsystem - A131 sürücüsünün güncel olması önemli mi?
Belkide en önemli sürücüler, 3. parti yazılım konusunda Driver Booster'a güvenebilirsin son sürümü kararlı ve stabil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…